Egyéb kategória

Könyvmolyok, megtaláltuk nektek álmaitok kecóját!

Kislánykoromban dédelgetett álmom volt, hogy egyszer lesz egy szobám, ahol faltól falig tart a könyvespolc minden irányból, amiben lesz egy szófa, meg egy fotel a sarokban, régies lámpával. Erre szembejön velem ez a lakás...

vous - 2016.10.29.
Könyvmolyok, megtaláltuk nektek álmaitok kecóját!

Noha nem pont ilyenre gondoltam, a modernizált változat is tetszik. Andrea Mosca, olasz építész Könyvespolc Háznak hívja ezt a kuckót, amibe szerintem minden hozzám hasonló könyvmoly beköltözne. A világos házban Andrea Mosca bükkfa polcokat használt a lépcsők mellett, amelyek egyben tárolóként és térelválasztóként is funkcionálnak.

Az igazi különlegessége a kis térnek azonban az, hogy a polcdzsungellel szemben hatalmas tükröt állított, így ha a tükör és a polc közé hevertek kedvenc olvasópózotokban a kényelmes fotelbe, akkor úgy tűnik majd, mintha mindkét oldalról könyvtenger venne körül benneteket. Hát nem tökéletes?

Forrás:
andreamosca.com

Forrás:
andreamosca.com

Forrás:
andreamosca.com

Ti bekuckóznátok ide a kedvenc könyvetekkel?

Ha nincs most éppen kedvenc olvasmányotok, akkor itt ajánlunk egyet!  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.