Egyéb kategória

Robbanószert találtak a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának lakásában

Múlt héten jelentette be a TEK egy sajtótájékoztatón, hogy elfogtak egy férfit, akit a Teréz körúti robbantással gyanúsítanak. Most újabb infók derültek ki az ügyről!

vous - 2016.10.28.
Robbanószert találtak a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának lakásában

Szeptember 24-én egy férfi Budapesten, a Teréz körúton robbantott egy földszinti üzlethelyiségnél. Akkor két rendőr is súlyosan megsebesült, több autó megrongálódott, a lakások ablakai betörtek. Nem sokkal később egy kamerafelvételt adott ki a rendőrség, amin a feltételezett elkövető volt látható.

Múlt hét szerdán aztán a TEK-esek elfogták a robbantás gyanúsítottját, mellyel kapcsolatban sajtótájékoztatót is tartottak. Az MTI értesülései szerint azóta többször is vizsgálódtak Homokkomáromban, ahol a férfi egy helyi pincében lakott március óta. A kutatások során robbanóanyagokat találtak nála, ebből valamennyit a közelben fel is robbantottak a szakértők.

A gyanúsított szomszédja azt nyilatkozta, hogy a férfi nem nagyon beszélt senkivel, és azt állította magáról, hogy repülőgép-szerelő, de mivel ezzel nem tud elhelyezkedni, kamionozni akar.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.