Egyéb kategória

Ma van a Szabadulószobák éjszakája, féláron játszhattok!

Játékos lelkű emberek, figyelem! Ha szeretitek az izgalmas feladatokat, amikhez logikára és kreativitásra is szükség van, szuper hírrel indulhat a nap. Ma este tartják ugyanis a Szabadulószobák éjszakáját, ahol 50%-os kedvezménnyel tehetitek próbára magatokat!

vous - 2016.10.28.
Ma van a Szabadulószobák éjszakája, féláron játszhattok!

Néhány éve még alig lehetett hallani a szabadulószobákról, de az biztos, hogy mára az egyik legnépszerűbb program lett. A játék lényege, hogy bezárnak titeket néhány barátotokkal együtt egy szobába, és általában 60–90 percetek van kijutni onnan. Ehhez pedig különböző feladatokat kell megoldanotok.

sims-jatek-sims2

Tinikorunk kedvence: 6 vicces dolog, amit ti is csináltatok a Simsben

Oh, hány órát töltöttünk anno a számítógép előtt azzal, hogy elkészítettük a karaktereinket, berendeztük a lakásukat, és éltük a virtuális életüket! A Sims volt tinikorom abszolút kedvenc játéka, az összes osztálytársam imádta, és még a mai napig emlékszem a csalókódokra, amiket mindig használtam. Ha ti is rá voltatok kattanva, biztos, hogy az alábbi dolgokat legalább egyszer kipróbáltátok a játékban!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ma már rengeteg típusú szobából válogathattok; akadnak olyanok, amiknél gyilkosságok rejtélyeire kell rájönnötök, de van filmes, sőt, horroros verzió is. Idén pedig harmadszor is lesz Szabadulószobák éjszakája, ami azt jelenti, hogy ma este hosszabbított nyitva tartással várnak, és féláron játszhattok! Akkor se keseredjetek el, ha a kedvenceiteknél már nincsenek helyek mára, mert cserébe 10%-os kedvezményt kaptok ajándékba egy következő alkalommal.

Ide kattintva megtudhatjátok, mely szabadulószobák vesznek részt a programon.

Na, ki az, aki ma próbára teszi magát?

Ajánlott cikkek