Egyéb kategória

Higgyétek el: a leggings az őszi outfitbe is beleillik!

A leggings minden bizonnyal az egyik legmegosztóbb ruhadarab, legalább annyian imádják, mint ódzkodnak tőle. Egy biztos: nem csak a meleg időszakban, valamint nem csak tunikával hordható, és ezt most be is bizonyítjuk!

vous - 2016.10.27.
Higgyétek el: a leggings az őszi outfitbe is beleillik!

A leggingsszel kapcsolatban állandóan megy a vita, hogy most akkor hordható-e nadrágként, vagy csak és kizárólag hosszított felsővel. Én nem szeretnék egyértelműen állást foglalni ebben a kérdésben – mint Katalin hercegné –, hisz bizony vannak olyan outfitek, amikor megállja a helyét egy rövid felsővel is.

leggings cicanadrág crop top

Lehetséges: felső leggingsből egy nyisszantással

A Handmania nevű DIY oldalon remek tippeket kaphattok, minket most az varázsolt el, amelyben egy leggingsből crop topot készítenek. Ha meguntátok az egyik leggingseteket, mondjuk egy egyszerű feketét, akkor bátran kísérletezzetek, és csináljatok belőle egy új ruhadarabot!

A folytatásért kattintsatok ide!

A cicanadrágdivat folyton fejlődik, már lehet kapni kifejezetten téliesített darabokat, melyekben bélés található. Ez jó hír lehet azoknak, akik imádják ezeket a gatyókat, és a hidegben sem szívesen mondanak le a viseléséről. Ha ti csak a melegebb hónapokban hordtok leggingset, akkor vigyázzatok, mert lehet, hogy a következő darabok meghozzák a kedveteket, és elrohantok egy ruhaboltba!

Ne féljetek se a színektől…

Objektum doboz

…se a mintáktól!

Objektum doboz

Persze az alabdarab most is a fekete

Objektum doboz

Ha bevállalósak vagytok, jöhet a bőr hatású is

Objektum doboz

Vagy a farmerre hajazó verzió

Objektum doboz

Ajánlott cikkek