Egyéb kategória

„23-szor csaltam meg a feleségem” – egy férfi őszinte vallomása a félrelépésről

Ti mit tennétek, ha megcsalna a párotok? Véget vetnétek a kapcsolatnak? Tudom, ez több tényezőtől is függ. Egyszer talán mindenki megbotlik, és ha jó a kommunikáció, akkor a kapcsolat túl is élheti a válságot. De mit tennétek, ha 23-szor csalna meg a párotok? Az már nem „botlás”, az már valami egészen más.

vous - 2016.10.24.
„23-szor csaltam meg a feleségem” – egy férfi őszinte vallomása a félrelépésről

Pete egy 53 éves angol férfi, 23 éve házas és két gyermeke van. Sikeres rendőrnyomozó, aki 23-szor csalta meg a feleségét. Az elmúlt két évtizedben 23 nővel volt viszonya, minden afférját titokban tartotta több éven át. Azt állítja, szexfüggő. Pete egy most induló brit tévéműsorban vall az életéről.

Miután összeházasodtak, Pete karrierje igencsak beindult. Rengeteget volt távol a feleségétől, 14 hetes továbbképzési programban vett részt. Ahogy mondja, esténkét lazításképp klubokba, kocsmákba jártak a kollégákkal. Ekkor csalta meg először a feleségét, aki éppen az első gyermekükkel volt várandós. Különösebb oka nem volt a félrelépésre.

istock_000059183980_large-2

A nárcisztikus személyiségzavar – egy nárci levele a szerelméhez

Természetes, hogy vannak helyzetek, amikor az ember kénytelen a saját érdekeit figyelembe venni, a nárcisztikus személyiségzavar azonban több az egyszerű önzésnél. Az ilyen ember szinte mérhetetlen jogosultságérzettel tekint magára, teljesen hiányzik belőle az empátia, és akár másokon átgázolva is eléri célját.

Korábbi cikkünket ITT találjátok!

Tényleg nem hiszem, hogy az életem különbözne bármelyik másik család életétől, mindenem megvolt, nem volt okom félrelépni.

– mondja a hűtlen férj. „Néha együtt alszunk, közös programokat csinálunk a gyerekekkel, máskor összekapunk és külön szobában alszunk, aztán továbblépünk.”  Pete egy „lazítás” alkalmával találkozott egy nővel. Beszélgettek, táncoltak, majd Pete megcsókolta a nőt. Mikor hazaért a „továbbképzésről”, folytatja családi életét. 

De, mint ahogy az lenni szokott, minden kiderül egyszer. Pete felesége évekkel később megtudta, hogy megcsalta a férje. A férfi még akkor elköltözött otthonról, majd hónapokkal később átnyújtott a feleségének egy listát, papíron az összes nő nevével, akivel viszonya volt.

szerelem depresszió

5 ok, miért annyira gyakori a megcsalás a párkapcsolatokban

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a megcsalásról mindig csak az egyik fél tehet, pedig nem. Érdemes a kapcsolat mindkét résztvevőjét felelősségre vonni, ugyanis a félrelépéshez két ember viselkedése vezethet. Hogy mire is gondolok pontosan? Íme!

Cikkünk folytatása ITT jön!

Segítségre van szükséged!

– mondta Pete felesége, aki azt javasolta, járjanak párterápiára. Azt hiszem, nem kell mondanom, hogy kivételes nő Pete felesége, neki és a terápiának köszönhetően idén ünneplik 30. házassági évfordulójukat. A szexfüggőség kezelése megegyezik bármely más függőségével: lehet pszichoterápia és gyógyszeres terápia, illetve a kettő kombinációja – írja a hazipatika.hu.

Az akkori érzéseim teljesen elmúltak, soha semmiért nem adnám azt a szeretetet, amit a családomtól kapok. Nem adod fel a biztosat egy pillanatnyi élvezetért. A szívemben érzem, hogy sosem tudnám újra megtenni…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!