Egyéb kategória

Gáspár Laci: „Én felmondok!” – Hatalmas feszültség az X-Faktor színpadán

Az előválogató után a tábor következett, ahol a továbbjutóknak a mentorházba jutás volt a tét. Voltak olyanok, akik ismét levették a lábukról a mentorokat, de voltak olyanok is, akik sajnos nagy csalódást okoztak...

vous - 2016.10.22.
Gáspár Laci: „Én felmondok!” – Hatalmas feszültség az X-Faktor színpadán

A tábor első felében a versenyzőknek csapatokban kellett bizonyítaniuk, a zenekaroknak pedig feldolgozásokat kellett előadniuk.A hangulat a táborban koránt sem volt olyan felszabadult, mint az előválogatón, sokkal inkább a feszültség volt a jellemző. Gáspár Laci úgy fogalmazott, olyan, mintha a versenyzők a vágóhídra mennének, pedig az éneklésnek pont az örömről kéne szólnia. Tóth Gabi pedig úgy érzi, a legtöbb versenyző csupán egy kegyelemkettessel jutott tovább a mentorházba. A tábor első fordulója után kiderült az is, melyik mentor kiket mentorálhat.

x-faktor tábor mentor

Kiderült, melyik mentor kiket mentorálhat

Az X-Faktor előválogatója lezajlott, így a továbbjutóknak most a táborban kellett bizonyítaniuk, ahol végre kiderült az is, hogy melyik mentor kiket mentorálhat! Mindegyik mentor örült annak a kategóriának, amit a nézők megszavaztak neki, a de a legboldogabb talán Tóth Gabi volt.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok.

A tábor második fordulójában a mentoroknak külön-külön kellett eldöntenie azt, hogy a saját kategóriájukból kiket visznek tovább a mentorházba, és hogy kikben van meg az a bizonyos X-faktor. Ebben az adásban Gáspár Lacinak kellett összeállítania a csapatát, ami nem ment könnyen. Mikor el kellett döntenie, hogy ki legyen az utolsó továbbjutó, felállt székéből, és kivonult a stúdióból. Végül Gyöngyi néni helyett Esztert választotta, így ő mehet tovább a mentorházba.

Íme a továbbjutók:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.