Egyéb kategória

A kevesebb néha több! Ezeket a szépségcuccokat nem szabad sokat használni

Jóból is megárt a sok, tartja a mondás, ez pedig a szépségetekre is igaz! Akadnak ugyanis olyan holmik a fürdőszobai polcotokon, amiket nem szabad túl sokat használni, különben épp ellenkező hatást érhettek el vele. Mutatjuk, hogy mik ezek!

vous - 2016.10.22.
A kevesebb néha több! Ezeket a szépségcuccokat nem szabad sokat használni

1. Primer

A legtöbb primer szilikont tartalmaz, ennek egyik rossz tulajdonsága pedig, hogy a bőrötök felső rétegét kedveli a legjobban. Segít kisimítani a pórusokat, de ugyanakkor csapdába ejti itt az izzadságot és az olajokat, ami egyenes úton vezet a pattanások megjelenéséhez. Sokat javíthattok a helyzeten egy jó minőségű sminklemosóval!

winnie-harlow-modell

Elálló fülek és bozontos szemöldök – Modellek, akik szokatlan szépségüknek köszönhetik karrierjüket

A modellek azok a hibátlan külsejű emberek, akik a szépségükből élnek. Ha valaha igaz is volt ez az állítás, ma már némi korrekcióra szorul: felejtsétek el a mondat első felét! A kifutók világa a hibátlan szépségek előtt is nyitva áll, sőt: egyre több karrier születik olyan adottságokból, amelyek miatt gyerekként még csúfolták az illetőt.

A cikk folytatását itt találjátok.

2. Önbarnító krém

Ez a csodaszer nagyon jól jön, ha az időjárás miatt nem lehet napozni, de érdemes odafigyelni a használatára. Koncentráljatok arra, hogyan viszitek fel a lábatokra és kezetekre, mert ezek a testrészek általában szárazabbak, és könnyebben beszívják a krémet, amitől sötétbarna vagy narancssárga lehet a bőrötök. Mielőtt elkezditek használni, feltétlenül kenjétek be a kezeteket testápolóval.

3. Hajkondicionáló

Sokan elkövetik azt a hibát a hajkondicionálókkal, hogy gyorsan felkenik a hajvégektől a tövekig, és még gyorsabban le is mossák. Ha viszont nem tisztítjátok le alaposan, hiába szárítjátok sokáig a hajatokat, zsírosnak és nehéznek fog tűnni. Kössétek legközelebb copfba a hajatokat, és csak ezt a részt kenjétek be, így ugyanis a hajtöveket megóvhatjátok.

Forrás:
pexels.com

4. Bőrradír

A bőrradírok sokszor gyöngyszerű hámlasztókat tartalmaznak. Elsőre ez nem tűnik károsnak, valójában viszont képesek eltüntetni az egészséges kollagént a bőrödből, ezáltal pedig a mélyebb rétegek sokkal gyengébbé válnak többek között az aknéval és a napsugárzással szemben. Heti egyszer bőven elég ezt a beautycuccot használni!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.