Egyéb kategória

A világ legviccesebb munkája: a srác, aki állatokkal szelfizik

Mit szólnátok, ha abból állna egy szimpla munkanapotok, hogy vicces szelfiket készítetek még viccesebb állatokkal? Nem, ez nem egy elrugaszkodott vágyálom, egy új-zélandi srác tényleg karriert csinált ebből az elképzelésből!

vous - 2016.10.20.
A világ legviccesebb munkája: a srác, aki állatokkal szelfizik

Allan Dixon fotósként dolgozik Új-Zélandon, és elég csak egyetlen pillantást vetni Insta-profiljára, hogy kijelenthessük, övé a világ egyik legklasszabb munkája! A Mashable szerint a srác diplomát szerzett informatikából, számtalan startup cégnél dolgozott, míg rátalált valódi hivatására: ma már szelfiket készít cuki kisállatokkal!

munka-alom-alommunka

WOW! 8 álommeló, amiről nem is gondolnátok, hogy létezik

„Mindenkinek van egy álma, az enyém te lettél.” Na jó, ez egy kicsit más téma, de a lényeg, hogy gyerekként mindenki elképzeli a számára legideálisabb, legkülönlegesebb munkát, és olyan állásokat találtunk ki magunknak, amik a valóságban szamárságnak tűnnek. De jó hírünk van, ma már igenis léteznek olyan szakmák, amikről még álmodni se mertünk.

A cikk folytatását itt találjátok.

És ez nem egy önkéntes meló. Úgy tűnik, hatalmas a kereslet ezekre a mókás fotókra, hiszen a srác egyrészt a győztesek között végzett a Világ legjobb munkája pályázaton (nemcsak elméletben, hanem egy igazi ausztrál versenyen), másrészt pedig még a földet is körbeutazhatja így, miközben nem kevés pénzt keres vele.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Na, ki az, aki legszívesebben már holnaptól munkát cserélne ezzel a sráccal?

Ajánlott cikkek