Egyéb kategória

Hivatalos: elfogták a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját

Most már biztos: elfogták a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját. 

vous - 2016.10.20.
Hivatalos: elfogták a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját

Mint ismeretes, szeptember 24-én eddig ismeretlen férfi Budapesten, a Teréz körúton egy földszinti üzlethelyiségnél robbantott. A robbanás során két rendőr súlyosan megsebesült, a környéken álló autók megrongálódtak, több lakás ablaka betört. 

A rendőrség pár nappal a robbantás után kiadott egy kamerafelvételt, amelyen látható a feltételezett elkövető. Az ismeretlen férfi a menekülés közben sapkákkal takarta el az arcát, és többször is ruházatot váltott. 

Forrás:
indavideo.hu

Sajtóhírek szerint a Zala megyei Karmacs községben fogták el szerdán azt a férfit, aki a Teréz körúti robbantás elkövetésével gyanúsítható. A TEK csütörtök délelőttre sajtótájékoztatót hirdetett, ahol Keresztes Imre főügyész elmondta:

„Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú, ez idáig büntetlen előéletű fiatalembert a Teréz körúti robbantással összefüggésben.”

Továbbá hozzátette:

„A fiatalember a gyanúsítás ellen és őrizetbe vétele ellen is panasszal élt, ugyanakkor a főügyészség kezdeményezi előzetes letartóztatását.”  Keresztes Imre beszámolt arról is, hogy a gyanúsított a felvételek alapján egyedül követte el a bűncselekményt, a nyomozás során nem merült fel, hogy bérgyilkosként robbantott volna.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.