Egyéb kategória

Vigyázzatok! Titkos viszony leselkedhet rátok!

Pozicionáld újra magad! Legyen stratégiád, tudd, mit akarsz! Lásd az irányt, ami felé haladsz! A Mars napok óta a Bak jegyében haladva ma elérte a Plútót, együttállásuk önmagunk átalakítását és megújítását rendkívüli erővel segíti. Az energiáinkat összpontosítani kell, hogy sikerre vigyük terveinket, elképzeléseinket. Az erőfeszítések gyümölcsözők lehetnek hosszú távon.

vous - 2016.10.19.
Vigyázzatok! Titkos viszony leselkedhet rátok!

A legfontosabb kihívás most az, hogy összpontosítani tudjunk meghatározott célok elérése érdekében. Túlságosan megszállottá sem szabad válni, ellenben a halogatással, szétaprózással gyengítjük saját tetterőnket. Érezheted, hogy az életed egy bizonyos pontján gyökeres változás kezdődhet. Ki lehet törni a régi skatulyákból. Azok, akik nem képesek lépést tartani a változással, annyi baj legyen! Bizonyos régi kötődések megszűnése nélkülözhetetlen lehet, de törekedjünk arra, hogy a megváltozott reakciókat, viselkedéseket, kényelmetlen helyzeteket nyíltan megbeszéljük.

Forrás:
iStock

Biztonságos szex

A Bak jegyében együttálló Mars és Plútó kulcsszavai a kontroll és a biztonság. Az erősödő vágyak és tenni vágyas mellett legyünk megfontoltak, elővigyázatosak mind a testi, mind a szexuális és az érzelmi élmények keresésében. Vonzhatjuk a titkos viszonyokat.

A cikk itt még nem ért véget! A folytatásért kattints IDE!

Ajánlott cikkek