Egyéb kategória

Piszkos sminkecsettől lett beteg egy modell

Mindannyian igyekszünk tisztán tartani a sminkecseteket, de azért valljuk be, néha elfeledkezünk erről. Ezalatt pedig azt értem, hogy elég gyakran. Ha viszont meghalljátok, mi történt emiatt egy ausztrál modellel, biztosan ti is extra figyelmet szenteltek ennek a jövőben!

vous - 2016.10.17.
Piszkos sminkecsettől lett beteg egy modell

Talán veletek is megesett már, hogy buli előtt kölcsönkértétek a barátnőtök sminkcuccát, vagy szimplán csak nem tisztítottátok el a sajátotokat, mielőtt ismét használtátok volna. Mindannyian bűnösök vagyunk ebben, Anthea Page most viszont egy nyilvános levélben osztotta meg az emberekkel, miért kell erre nagyon is odafigyelni.

Objektum doboz

A szupermodell egy 4 napos divatfotózáson dolgozott, ahol, noha külön kérte, hogy figyeljenek erre oda, a sminkesek valószínűleg nem mosták el rendesen az ecsetet használat előtt. A dolog pedig egy elég csúnya Staphylococcus-fertőzéshez vezetett, amiről még egy fotót is posztolt a modell Instagramra.

Objektum doboz

Anthea nem árulta el a sminkes nevét, hiszen senkit sem szeretett volna kellemetlen helyzetbe hozni. Helyette inkább arra hívta fel az emberek figyelmét, hogy mennyire fontos odafigyelni a sminkek tisztaságára. „Ha valaki elkészíti a sminked, vagy kipróbálod a tesztereket, ellenőrizd, hogy minden megfelelően le lett tisztítva, még akkor is, ha valaki ezt kötekedésnek veszi” – írta a modell Insta-posztjában.

Mostantól ti is mindig letisztítjátok a sminkecseteket, igaz?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.