Egyéb kategória

5 dolog, amitől a barátnőtök lánybúcsúja felejthetetlen lesz

Túl vagyok a lánybúcsúmon, és hát mit mondjak, fenomenális volt! A lányok kitettek magukért, és egy olyan bulit hoztak össze, ami felejthetetlenné vált számomra. Mint lánybúcsút már átélt menyasszony, gondoltam, összeírok nektek néhány tippet, hogyan tehetitek boldoggá a ti menyasszonyotokat, ha ti vagytok a szervezők.

vous - 2016.10.15.
5 dolog, amitől a barátnőtök lánybúcsúja felejthetetlen lesz

Tudjátok, írtam már nektek, hogy milyen lánybúcsút nem akarnék semmiképpen, és a lányok ezt be is tartották. Most összegyűjtöttem nektek öt nagyon hasznos tanácsot, ami nekem bevált, ezeket pedig semmiképpen ne kövessétek el!

1. Teljesítsetek egy régi vágyat!

Én például nagyon régóta vágytam arra, hogy szétrobbantsak egy pinyátát, és akár hiszitek, akár nem, egyszer csak kivezettek a folyosóra a csajok, és ott lógott egy a plafonról. Nagyon meglepődtem, a barátnőm egymaga készítette a papírragasztós technikával, és rengeteg cukrot tettek bele. Öröm volt nézni, amikor kiszakadtak a formából, és a földre potyogtak. Mikor máskor, ha nem a lánybúcsún valósítanátok meg a legőrültebb álmokat?

2. Workshop otthon? Naná!

Ha a menyasszony imádja a kreatív dolgokat, számos workshop létezik, ahová elvihetitek. Ám ha nem szeretnétek, hogy sok időt vegyen el tőletek, akkor egyszerűen ajándékozzátok meg egy utalvánnyal, vagy mondjuk csak halmozzátok el sok hozzávalóval, ami a hobbijához hasznos lehet, már ez hatalmas ajándék, hiszen lesz mivel dolgoznia. Nem olcsók a hozzá való eszközök sem.

Forrás:
pexels

3. Vigyetek bele minél több személyességet!

Bármit, ami szorosan kötődik a menyasszonyhoz, és sokat jelent neki. Nekem például a blogom szövegeit kellett montázsszerűen összeillesztenem, és ha jól ragasztottam össze, akkor egy kedves fényképet kaptam a másik oldalán. Nagyon jólesett, hogy az életem egy olyan szeletét is belevitték játékosan a buliba a csajok, ami számomra fordulópont volt. Teljesen átmelegedett tőle a szívem.

4. Avassátok be a szülőket!

Olyan jó megoldások születhetnek belőle! Anyukám például előásta a régi képeimet, és azokkal kitapétázták a falat a csajok. Elképesztő volt szembesülni az elfeledett pillanatokkal, mintha csak visszarepültem volna az időben. 

5. Ne féljetek a merészebb dolgoktól sem!

Az est fénypontja az volt, hogy petrezselymet kellett árulnom az utcán a srácoknak. Bármennyire cikinek hangzik, szörnyen mókás volt, és izgalmas. Ne feledjétek, a lánybúcsú az őrület éjszakája is, teljesen legálisan művelhettek bolondságokat, anélkül hogy bárki furának nézne benneteket. Használjátok ki!

Ajánlott cikkek