Egyéb kategória

Három meglepő dolog, amire használhatjátok a szárazsampont

A szárazsamponra úgy tekintünk, mint a legjobb barátnőnkre. Egyébként az is, és ahogy a legjobb barátnőket, a szárazsampont sem csupán egy dologra vehetjük igénybe.

vous - 2016.10.13.
Három meglepő dolog, amire használhatjátok a szárazsampont

Normál esetben a szárazsampon a mi megmentők, ha nem akarunk hajat mosni, a hajunk viszont már nagyon igényelné. Azonban nem ez az egyetlen dolog, amire használhatjuk. 

barna haj

Több kárt okoztok a mindennapos hajmosással, mint gondolnátok

A mindennapos reggeli rutin része a fogmosás, arcápolás, zuhanyzás, hajmosás. Belegondoltatok már, hogy mi lenne, ha nem mindennap mosnátok hajat? Annyit elárulhatok, hogy nem dőlne össze a világ, és még lehet, hogy csak jobban jártok.

Korábbi cikkünket keressétek ITT!

A szárazsampon sokkal jobb, mint azt valaha gondoltátok. Többszörösen is a kedvenc terméketek lesz. Ezt figyeljétek, mi mindenre jó!

Volumennövelés

Ha lelapult a hajatok, fújjatok rá egy kicsi szárazsampont, akkor is, ha még friss a frizkó.

Objektum doboz

Dezodorálás

Ne, ne, ne! Ne fújjátok magatokra a szárazsampont. Elég, ha a szokásos módon használjátok, azonban az illatos verziót vegyétek le a polcról. Viszont létezik olyan legenda, miszerint, ha cipőtökbe fújtok belőle, megakadályozza a lábizzadást. 

Objektum doboz

Lenövésrejtegető

Egyes termékek már színezett port fújnak, így a festett barna hajú lányoknak zseniális, ha már csak pár napot kell kihúzni a festésig.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!