Egyéb kategória

Három meglepő dolog, amire használhatjátok a szárazsampont

A szárazsamponra úgy tekintünk, mint a legjobb barátnőnkre. Egyébként az is, és ahogy a legjobb barátnőket, a szárazsampont sem csupán egy dologra vehetjük igénybe.

vous - 2016.10.13.
Három meglepő dolog, amire használhatjátok a szárazsampont

Normál esetben a szárazsampon a mi megmentők, ha nem akarunk hajat mosni, a hajunk viszont már nagyon igényelné. Azonban nem ez az egyetlen dolog, amire használhatjuk. 

barna haj

Több kárt okoztok a mindennapos hajmosással, mint gondolnátok

A mindennapos reggeli rutin része a fogmosás, arcápolás, zuhanyzás, hajmosás. Belegondoltatok már, hogy mi lenne, ha nem mindennap mosnátok hajat? Annyit elárulhatok, hogy nem dőlne össze a világ, és még lehet, hogy csak jobban jártok.

Korábbi cikkünket keressétek ITT!

A szárazsampon sokkal jobb, mint azt valaha gondoltátok. Többszörösen is a kedvenc terméketek lesz. Ezt figyeljétek, mi mindenre jó!

Volumennövelés

Ha lelapult a hajatok, fújjatok rá egy kicsi szárazsampont, akkor is, ha még friss a frizkó.

Objektum doboz

Dezodorálás

Ne, ne, ne! Ne fújjátok magatokra a szárazsampont. Elég, ha a szokásos módon használjátok, azonban az illatos verziót vegyétek le a polcról. Viszont létezik olyan legenda, miszerint, ha cipőtökbe fújtok belőle, megakadályozza a lábizzadást. 

Objektum doboz

Lenövésrejtegető

Egyes termékek már színezett port fújnak, így a festett barna hajú lányoknak zseniális, ha már csak pár napot kell kihúzni a festésig.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.