Egyéb kategória

Három meglepő dolog, amire használhatjátok a szárazsampont

A szárazsamponra úgy tekintünk, mint a legjobb barátnőnkre. Egyébként az is, és ahogy a legjobb barátnőket, a szárazsampont sem csupán egy dologra vehetjük igénybe.

vous - 2016.10.13.
Három meglepő dolog, amire használhatjátok a szárazsampont

Normál esetben a szárazsampon a mi megmentők, ha nem akarunk hajat mosni, a hajunk viszont már nagyon igényelné. Azonban nem ez az egyetlen dolog, amire használhatjuk. 

barna haj

Több kárt okoztok a mindennapos hajmosással, mint gondolnátok

A mindennapos reggeli rutin része a fogmosás, arcápolás, zuhanyzás, hajmosás. Belegondoltatok már, hogy mi lenne, ha nem mindennap mosnátok hajat? Annyit elárulhatok, hogy nem dőlne össze a világ, és még lehet, hogy csak jobban jártok.

Korábbi cikkünket keressétek ITT!

A szárazsampon sokkal jobb, mint azt valaha gondoltátok. Többszörösen is a kedvenc terméketek lesz. Ezt figyeljétek, mi mindenre jó!

Volumennövelés

Ha lelapult a hajatok, fújjatok rá egy kicsi szárazsampont, akkor is, ha még friss a frizkó.

Objektum doboz

Dezodorálás

Ne, ne, ne! Ne fújjátok magatokra a szárazsampont. Elég, ha a szokásos módon használjátok, azonban az illatos verziót vegyétek le a polcról. Viszont létezik olyan legenda, miszerint, ha cipőtökbe fújtok belőle, megakadályozza a lábizzadást. 

Objektum doboz

Lenövésrejtegető

Egyes termékek már színezett port fújnak, így a festett barna hajú lányoknak zseniális, ha már csak pár napot kell kihúzni a festésig.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.