Egyéb kategória

Egy nude rúzsra minden lánynak szüksége van! Bebizonyítjuk

Nem vagyok rúzspárti, mivel elég vékonyak az ajkaim. Szerintem és az igaz barátaim szerint se áll túl jól a rúzs. Azonban amióta divat lett a nude (testszínű) rúzs, azon veszem észre magam, hogy egyre többször nyúlok a rúzspaletták felé a drogériákban.

vous - 2016.10.11.
Egy nude rúzsra minden lánynak szüksége van! Bebizonyítjuk

A tűzpiros ajak számomra örökre álom marad, a már fent említett okok miatt. Nekem csak az ajakápoló jutott, na meg a nude rúzs. Sokszor hallom, hogy a lányok nem szeretik, mert olcsó hatást kelt, és úgy érzik, hogy eltűnik az arcukról a szájuk, ha felkennek egy nude színű rúzst. Nos, a gond talán ott lehet, hogy nem a bőrtípusunknak megfelelően választunk nude rúzst. (És miért nincs a rúzsra egy normális szinonima?)

rúzs smink piros

A Rúzs, ami minden nőnek kötelező! De hogyan találjuk meg az igazi pirosat?

Kétség nem fér ahhoz, hogy a rúzsozott ajak a nőiesség védjegye. Még a nők szeme is megakad a nőkön. Itthon főleg amiatt, mert nem vagyunk hozzászokva. Leginkább azért bújunk el a piros rúzs elől, mert nem leljük a saját árnyalatunkat, valamint bátorságunkat. Ebben segítek most nektek!

Korábbi cikkünket ITT érhetitek el.

Ahogy többezerféle piros árnyalat létezik, úgy a nude színekből sem egy van. Kísérletezni kell, és megtalálni a megfelelő árnyalatot, amivel nem úgy festünk, mintha homokba haraptunk volna. Ez nem egyszerű, amint a mellékelt ábra mutatja, nekem se sikerült elsőre.

A rúzsos bödönöm, ami nagyrészt tele van nude rúzzsal

Forrás:
Turánszki Emcsi

 Egyébként, ha a VOUS-lányok meglátják, hogy mennyi rúzsom van, és mégse használok soha egyet se a nude kivételével, hát… ne találkozzak velük. Persze csak viccelek, de hogy nektek ne kelljen halmozni a sminkcuccokat, legfőképpen a rúzsokat, mutatok pár képet, ahol a csajok igazán eltalálták a hozzájuk legjobban passzoló nude színt.

Egy nude rúzsra szerintem minden lánynak szüksége van, mert nemes egyszerűséggel egyszerű (az mindig jó), és ha jól választotok, természetes hatást érhettek el vele.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek