Egyéb kategória

Eldobjuk az agyunkat: megérkeztek a Harry Potter-sminkpaletták

Most minden igazán csajos varázslótanonc álma valóra válhat. Megérkezett a Harry Potter-sminkpaletta. Mutatjuk, mivel sminkelné magát a modern boszorkány.

vous - 2016.10.10.
Eldobjuk az agyunkat: megérkeztek a Harry Potter-sminkpaletták

A Reddit egyik, Photoshopban jártas felhasználója, Spellsandstars készítette el a roxforti négy ház különböző szemhéjpúder-palettáit. Mindegyikben az adott ház színei dominálnak, és még a rájuk jellemző legfőbb tulajdonságok is fel vannak tüntetve. De még az ecsetek is mágikusak, pennákra emlékeztetnek. 

Sajnos egyelőre nincs hír arról, hogy valóban elkészítik-e a palettát, és megvehetjük az Abszol úton vagy a mugli drogériákban. Mindenesetre mi optimisták vagyunk, ugyan az évek óta kallódó roxfortos levelünket nem pótolná, legalább sminkünkben megmutathatnánk, melyik házhoz tartozónak érezzük magunkat!

A cikk itt még nem ért véget! Ha kíváncsiak vagytok a folytatásra, kattintsatok ide!

Forrás:
Spellsandstars/Reddit
Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek