Egyéb kategória

Eldobjuk az agyunkat: megérkeztek a Harry Potter-sminkpaletták

Most minden igazán csajos varázslótanonc álma valóra válhat. Megérkezett a Harry Potter-sminkpaletta. Mutatjuk, mivel sminkelné magát a modern boszorkány.

vous - 2016.10.10.
Eldobjuk az agyunkat: megérkeztek a Harry Potter-sminkpaletták

A Reddit egyik, Photoshopban jártas felhasználója, Spellsandstars készítette el a roxforti négy ház különböző szemhéjpúder-palettáit. Mindegyikben az adott ház színei dominálnak, és még a rájuk jellemző legfőbb tulajdonságok is fel vannak tüntetve. De még az ecsetek is mágikusak, pennákra emlékeztetnek. 

Sajnos egyelőre nincs hír arról, hogy valóban elkészítik-e a palettát, és megvehetjük az Abszol úton vagy a mugli drogériákban. Mindenesetre mi optimisták vagyunk, ugyan az évek óta kallódó roxfortos levelünket nem pótolná, legalább sminkünkben megmutathatnánk, melyik házhoz tartozónak érezzük magunkat!

A cikk itt még nem ért véget! Ha kíváncsiak vagytok a folytatásra, kattintsatok ide!

Forrás:
Spellsandstars/Reddit
Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.