Egyéb kategória

Gondoltátok volna? Ebben az országban él a legtöbb szingli

Ismeritek azt az érzést, amikor körülöttetek mindenki kapcsolatban van, csak épp ti nem? Nos, van egy hely Európában, ahol ez sokkal ritkábban történhetne meg veletek; egy felmérésből pedig azt is megtudhatjátok, melyik országról van szó.

vous - 2016.10.09.
Gondoltátok volna? Ebben az országban él a legtöbb szingli

Elegetek van már abból, hogy az összes barátnőtök a pasijával tölti a hétvégét? Kezd zavarni titeket, hogy egyre kevesebb az egyedülálló ismerősötök? Túl sok a babavárós/megházasodós poszt a kezdőlapotokon? Akkor irány Európa északi része, az Eurostat felméréséből ugyanis kiderült, hogy Svédországban él a kontinens legtöbb szinglije!

arc lány szőke virágkoszorú fonat

4 dolog, amit a nők csak szingliként tanulhatnak meg

A szingliség legalább annyira pozitívan hat az ember személyiségére, mint a párkapcsolati lét. Oké, ez így elsőre lehet, hogy túlzásnak hangzik, de amint átvészelitek a szakítás legfájdalmasabb részét, elkezdődhet valami új, amiben szintén van valami jó. Ráadásul nem is egy!

Ha kíváncsiak vagytok, mi ez a 4 dolog, kattintsatok ide!

Az eredmények szerint a svéd háztartások majdnem fele gyermektelen, egyedülálló emberekből áll, ami elég magas arány ahhoz képest, hogy Európa többi részén ez egyharmad környékén áll. A jelenségnek pedig különös oka van. Itt ugyanis már-már támogatják ezt az életformát, tekintve, hogy a legtöbb város tele van egyszemélyes lakásokkal, amiket kifejezetten a független embereknek találtak ki. A dologban viszont van egy aprócska csavar: hiába a rengeteg szingli, mégsem megy egyszerűen a randizás az országban.

Objektum doboz

Egy másik felmérés szerint ugyanis azok, akik külföldről költöztek be az országba, nehézkesen találnak maguknak párt. Olyannyira, hogy ötévi ittélés után csak minden negyedik ember járt sikerrel – olvasható a BBC oldalán. Ettől függetlenül mégis sokan kezdenek itt új életet, hiszen az egyik legnépszerűbb országnak számít rugalmas munkaidejével és magas fizetésével.

Ti kipróbálnátok, milyen lenne az élet Svédországban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.