Egyéb kategória

5 beszólás férfiaktól, ami bizonyítja, hogy nem értenek a divathoz

Tiszta mázli, hogy nem vagyunk egyformák, mert így izgalmasabbnál izgalmasabb – és vicces – konfliktusaink vannak, ami néha tényleg csak abból ered, hogy a nő nő, a pasi pedig pasi. Azon túl pedig, hogy a párkapcsolatok mindennapjai nem mindig zökkenőmentesek, mi más adná a konfliktusok apropóját, mint a divat?

vous - 2016.10.08.
5 beszólás férfiaktól, ami bizonyítja, hogy nem értenek a divathoz

A nők szeretnek fodrászhoz járni, kipróbálni a legújabb trendeket, shoppingolni, körmöt csináltatni, és reggelente megőrülni attól, hogy egyszerűen nem lehet elsőre megtalálni a legtökéletesebb outfitet. Ezek után, ha mélyen magunkba nézünk, nem csoda, ha a skacok idegei néha elpattannak, de azért nektek is van mindenre válaszotok, igaz? Lássuk csak, mi csúszik ki azokon a divathoz nem értő pasiszájakon a leggyakrabban.

Hogy tudsz műkörömmel telefonozni?

Az okostelefon-őrült pasiknak ez a vesszőparipájuk, hiszen reggeltől estig a mobiljunkon lógnak, és nem tudják elképzelni, hogy igazi macskakarmokkal hogyan lehet nem összekaristolni a telefon előlapját, meg úgy egyáltalán működtetni. Nos, bármilyen hihetetlen, nem a körmünkkel, hanem mi is az ujjbegyeinkkel nyomogatjuk a telót! HOPPÁ!

Objektum doboz

Minek vettél fel magas sarkút? És miért van a táskádban VÁLTÓCIPŐ?!

Imádjuk ezt a kérdést, amikor már minden lépés fáj. Viszont megváltás a lapos cipő átvétele. Minden nőnek kell valamilyen szenvedély, és a magas sarkú cipők gyűjtése PONT ILYEN! Ha tetszik, ha nem, mi se szólunk be azért, mert a Star Wars-figuráitokat gyűjtitek

Objektum doboz

Miért nem hordasz mindig magas sarkút?

Ez a másik véglet, amikor a pasi azt hiszi, hogy magas sarkú cipőben nonstop létezni maga a megtestesült álom. Nos, nem. Szeretjük, imádjuk, de ez bizony egy fájdalmas szenvedély. Így néhanapján elmondhatatlanul boldogan vágjuk a sarokba a tűsarkakat, és bújunk a lapos talpú platformcipőnkbe vagy balerinánkba. Nem érted? Nem baj, csak fogadd el! Apropó, a magyar srácok már elárulták nekünk, melyik a szexi egy lányon: a magas sarkú vagy a lapos?

Objektum doboz

Miért nem tudsz reggel egyszerűen csak FELVENNI VALAMIT?

Ezt a kérdést nem tudjuk értelmezni. Bocsika.

Objektum doboz

Miért van ennyi táskád, ha sosem találsz benne semmit?

Tartunk benne egy fekete lyukat, ami néha elnyel mindent. Ez van. 

Objektum doboz

Kint van mindened!

A féltékeny pasik jelmondata. Szedj össze egy kis önbizalmat, öcsi! Azért, mert „túl rövid a szoknyánk”, még nem vagyunk ribik, ez csak a gerinctelen pasik véleménye, akik azt hiszik, a szexi ruha mindenre felhatalmaz. Hát nem.

Objektum doboz

Ez a ruha egy pasinak sem tetszik!

Még szerencse, hogy a világon rengeteg pasi van, és hogy nem gondolkoztok egyformán! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek