Egyéb kategória

Végre megtudtuk! Ilyen íze van pontosan a Hello Kitty bornak!

A táskáktól a ruhákig, a hajgumiktól a parókáig, Hello Kitty mindenhol feltűnik. Nemcsak a gyerekek kedvence, de a tinik és a felnőttek körében is elismert ikonnak számít. Ha ti is a rajongók közé tartoztok, akkor kössétek fel a gatyátokat, itt a legújabb őrület: a Hello Kitty bor!

vous - 2016.10.06.
Végre megtudtuk! Ilyen íze van pontosan a Hello Kitty bornak!

Felmerülhet bennetek a kérdés, hogy mégis hogyan születik meg ez a különleges nedű? Nos, az olasz Torti borászat összeállt a Hello Kittyt megalkotó japán céggel, a Sanrióval, hogy boruk világhatalomra törhessen. És úgy tűnik, tervük elég hamar meg is valósult.

Egy olasz étterem, az Antonello például már külön menüvel együtt árulja a palackozott cukiságot. A menü tartalma a következő:

  • Egy saláta, egy Hello Kitty alakú görögdinnyével
  • Hello Kitty masniját formázó rózsaszín tészta
  • Hello Kitty formájú csokitorta
Objektum doboz

Bár még nem vettük a kezünkbe a palackot, hogy megkóstoljuk ezt a különlegességet, de a Popsugar szerzője, Nicole Iizuka már kipróbálta, és a következőket mondta:

„A Hello Kitty Rosé nagyon édes, de nem émelyítő. Az illata gyümölcsösebb, mint az íze, de a színe nagyon szép. A Hello Kitty Angel pedig egy frissítő ital, könnyed, és itatja magát. Halhoz, csirkéhez és zöldségekhez ajánlanám.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.