Trend

Előtte-utána frizurafotók, amiktől ti is tuti rövid hajat akartok vágatni

A nők egyik legkényesebb pontja a hajuk, és most nem egyből a hajápolási nehézségekre kell gondolnotok. Sokaknak ugyanis már az is problémát okoz, hogy eldöntsék, akarnak-e egy új frizurát, és ha igen, milyet is. Mi azt mondjuk: bátran vágjatok bele (mármint a fodrász)! Mit veszthettek? Maximum pár ezer forintot, mert „a többi úgyis megnő” – de tényleg.

vous - 2016.10.06.
Előtte-utána frizurafotók, amiktől ti is tuti rövid hajat akartok vágatni

A változás nem mindig jelent egyet a rosszal, és ez nagyon is igaz a frizurátokkal kapcsolatban is. Függetlenül attól, hogy bevállaltok-e valamilyen extrém hajkoronát, vagy csak a hosszából vágattok egy kicsit, már sokat tettetek azért, hogy kizökkentsétek a személyiségeteket az eddig megszokottból. Elárulhatom: a szerkesztőségben nemrég Nina és Nóri váltott rövid(ebb) hajra, Emcsi pedig egyszínű feketéből nemcsak ombre lett, hanem még frufrut is kért mellé!

Ha nem tudjátok még, hogy milyenre is váltanátok, vagy nyuszik vagytok egyáltalán időpontot kérni a fodrászotokhoz, mi most adunk egy plusz löketet! Nézzétek, mennyi lány döntött valami új mellett, és milyen jól tették!

Váljatok szerény kislányból szexi nővé!

Objektum doboz

 Jöhet egy kis frufru?

Objektum doboz

Ombre helyett egy könnyed melír

Objektum doboz

emcsi turánszki emőke ombre frufru

Merjetek változtatni: így lett Emcsi koromfekete hajából világos ombre

„Nagy változás történt az életemben. Koromfekete hajamat leváltottam, és immár világos ombre hajjal létezem. Ne kérdezzétek, hogy jött, egyszer csak bekattant valami. Egy biztos, nem bántam meg, egyrészt mert nagyon tetszik a végeredmény, másrészt pedig a változás jó, még ha sokszor félünk is tőle.”

Ha még tovább olvasnátok Emcsi történetét, akkor kattintsatok IDE!

Egyenesből laza loknikat 

Objektum doboz

A mikrofonfrizkó is dögös!
Objektum doboz

Bátran legyen hosszúból rövid!

Objektum doboz

sophie haj hajmodell fodrász

„Beülni a fodrászhoz hosszú barnán, és kijönni rövid szőkén”

„A fodrászom el akar vinni téged New Yorkba” – ezzel a szöveggel kapott Sophie egy üzenetet egy akkori kolléganőjétől. És valóban, egy-két e-mail-váltásból kiderült, a bizonyos fodrász egy világmárka versenyére készült és modellt keresett. Ma pedig már nem feltétlenül kell az utcákat járni ahhoz, hogy az ember modellt találjon, a srác a munkatársával együtt az ismerőseik ismerőseinek profilképeit nézegette Facebookon, így bukkant a mi hírszerkesztőnkre.

A történetnek még koránt sincs vége, az izgi részletekért katt IDE!

Ugye már hívjátok is a fodrászotokat?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!