Egyéb kategória

Nők és férfiak vallottak arról, hogy a szex igenis válóok lehet!

A rossz szexuális élet rövidtávon talán csak átmeneti feszültséget szül a szerelmesek közt, ám ha huzamosabb ideig fennáll, egész biztos, hogy döntés elé állítja az egyik felet. Figyeljetek oda az első intő jelekre, és kerüljétek el a következő helyzeteket.

vous - 2016.10.05.
Nők és férfiak vallottak arról, hogy a szex igenis válóok lehet!

Mennyi receptet hallottunk már a hosszú és boldog élet titkára, ám ez a rejtély ugyanúgy fennáll a hosszú és boldog párkapcsolat esetén is. Ez utóbbira talán ti is rávágjátok, hogy a szerelem a kulcs, de lehet, hogy rossz nyomon jártok. Ideje a hálószobában keresni a megoldást.

A Womens's Health egyértelműen vázolta a helyzetet: a boldog párok kitartanak amellett, hogy valóban hozzátesz a kapcsolatukhoz az, hogy minden rendben van köztük az ágyban. Eközben pedig a másik oldal igazolta, hogy a szakításukhoz nagyban hozzájárult a megromlott szexuális életük.

Jöjjön most 3 férfi és 3 nő igaz története arról, hogy miként tette fel a pontot az i-re a szex a válási papírokon.

Először a nők:

Megcsalásig fajult a helyzet

„A mi házasságunknak igaz, hogy megcsalás vetett véget, de az azért történt, mert eltért a szexuális beállítottságunk. Ő úgy döntött, hogy nem kíván egy monogám kapcsolatban élni, így én a távozást választottam.”

Kevés volt a szex

„Mi a másfél évig tartó házasságunk alatt összesen háromszor éltünk nemi életet, és ez sokat nyomott a latban akkor, amikor meghoztam a döntést: elválok. Magamba néztem, és elfogadtam a tényt, így felesleges folytatni a közös életünket. Ráadásul ő még abban sem volt partnerem, hogy együtt megkeressük az okot, és annak (orvosi, érzelmi, stb.) megoldását. Egy jó tanács: olyannal kell összekötni az életeteket, akinél érzitek, hogy mennyire kíván titeket.”

Prostituáltoktól tanult

„A már exférjem csodás szerető volt a házasságunk alatt, előtte hasonlóakat sem tapasztaltam. Majd kiderült, elég gyakran hált prostituáltakkal is. Ahogy erre rájöttem, már a közelébe sem mentem.”

Forrás:
iStock

Most pedig a férfiak:

Egyikük túl komolyan vette a szexet

„Az exfeleségem túl komolyan vette a szexet, visszatérő szokásai voltak egy-egy aktus során. Például folyamatosan, mint egy sémát követve beszélt hozzám, majd ezt tőlem is elvárta. Elvárta, hogy tartsam be, és úgy cselekedjek, ahogyan azt ő szeretné. Így a végén már egy főnök-alkalmazott viszonynak éreztem az egészet.” 

Egyikük túl önző volt

„Az első házasságomban nem fogtam fel eléggé, hogy a férfiaknak és a nőknek mennyire másak az igényeik. Én a rövid, kevés érzelmes aktusokat szerettem, míg a feleségem a hosszabb, bennsőségesebbeket. Nem figyeltem, és nem törődtem a kéréseivel, így ő sosem kapta meg, amit szeretett volna.”

Semmi újítás nem volt, csak a megszokottak

„A mi kapcsolatunk mesébe illően indult. Amikor 17 voltam, akkor lépett az életembe, vele vesztettem el a szüzességem is. Miután egybekeltünk, mindkettőnknek feltűnt, hogy valahol fennakadtunk, és képtelenek voltunk az újításra szexuális téren. Őszinteséggel sokat javíthattunk volna a helyzeten, de sajnos átestünk egy vetélésen, majd megszületett a gyermekünk, és ezután már nem tudtam élvezni a szexet. Most sokkal jobb a viszonyunk barátokként és külön élő szülőkként.”

Ha kíváncsiak vagytok, mivel javíthatnátok a szexuális életeteken, kattintsatok IDE.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.