Egyéb kategória

Meghalt Fürge Anett, a Fókusz riportere

Meghalt Fürge Anett, a Fókusz riportere, aki 10 éven át harcolt a mellrákkal. Betegségéről – jobban mondva arról, hogyan küzd betegsége ellen – dokumentumfilmet készített, amivel Las Vegasban díjat is nyert.

vous - 2016.10.04.
Meghalt Fürge Anett, a Fókusz riportere

Szeptember 30-án pénteken, hosszú betegség után meghalt a 40 éves Fürge Anett, az RTL Klub szerkesztő-riportere, a Mellbevágó című dokumentumfilm rendezőnője. Anettet 2006-ban diagnosztizálták mellrákkal, ő pedig ahelyett, hogy összezuhant volna, dokumentumfilmet készített arról, hogyan harcol a betegségével. 2008-ban, a film bemutatásakor úgy tűnt, legyőzte a betegséget, de a daganat kiújult, amivel szervezete már nem tudott megbirkózni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!