Egyéb kategória

Meghalt Fürge Anett, a Fókusz riportere

Meghalt Fürge Anett, a Fókusz riportere, aki 10 éven át harcolt a mellrákkal. Betegségéről – jobban mondva arról, hogyan küzd betegsége ellen – dokumentumfilmet készített, amivel Las Vegasban díjat is nyert.

vous - 2016.10.04.
Meghalt Fürge Anett, a Fókusz riportere

Szeptember 30-án pénteken, hosszú betegség után meghalt a 40 éves Fürge Anett, az RTL Klub szerkesztő-riportere, a Mellbevágó című dokumentumfilm rendezőnője. Anettet 2006-ban diagnosztizálták mellrákkal, ő pedig ahelyett, hogy összezuhant volna, dokumentumfilmet készített arról, hogyan harcol a betegségével. 2008-ban, a film bemutatásakor úgy tűnt, legyőzte a betegséget, de a daganat kiújult, amivel szervezete már nem tudott megbirkózni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.