Egyéb kategória

Szinte biztos, hogy érvénytelen a kvótanépszavazás

Az október 2-ára kiírt népszavazás részvételi aránya 95%-os feldolgozottságnál, 39%, így szinte biztos, hogy érvénytelen a kvótanépszavazás.

vous - 2016.10.02.
Szinte biztos, hogy érvénytelen a kvótanépszavazás

Gyakorlatilag biztos, hogy érvénytelen volt az október 2-ai kvótanépszavazás. 94 százalékos feldolgozottságnál 39,72 százalék az érvényes szavazatok aránya – írja Világgazdaság. Az érvényességhez 50%-os részvételre lett volna szükség.

„Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

– szerepelt a kérdés a szavazólapokon, amire 94%-os feldolgozottságnál az érvényes voksok 98 százaléka: nem.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!