Egyéb kategória

7 indok, amiért soha ne adjátok fel a szerelmet!

Kislánykorunk óta a szerelemről álmodozunk, óvodáskorunk óta van szerelmünk és rózsaszín ködben látjuk a világot. Aztán jönnek a csalódások, a szakítások és a fogadalmak: soha többé nem leszünk szerelmesek!

vous - 2016.10.01.
7 indok, amiért soha ne adjátok fel a szerelmet!

Őszintén válaszoljatok, kit nem ért még csalódás a szerelemben? Ugye, szinte mindenkit. Sajnos. Mindig padlóra kerülünk, megfogadjuk, hogy inkább apácák leszünk, de még egy ilyen kapcsolatba nem megyünk bele. Aztán persze, hogy jön a következő és újra minden rózsaszín.

Ha épp hullámvölgyben vagytok, és soha többé nem akartok szerelmesek lenni, akkor most hozzátok szólunk. Soha ne adjátok fel a szerelmet és be is bizonyítjuk, hogy miért!

1. Szerelemhez vagyunk kötve

Emberi természetünk része, hogy szeretnénk kötődni valakihez, tehát nézzünk szembe a tényekkel: valakivel az oldalunkon sokkal könnyebb szembeszállni a világgal. 

Objektum doboz

2. Soha nem tudhatjátok, mi vár rátok a következő sarkon

Véget ért egy kapcsolat, de ne essetek kétségbe. Sírhattok egy picit, egyetek egy kis fagyit, hogy könnyebb legyen feldolgozni, de ezek után csak arra gondoljatok, mi van, ha a következő lesz az igazi? Klisé, de fogadjátok meg: „mosolyogj, mert nem tudhatod, ki szeret bele épp a mosolyodba!”

Objektum doboz

3. Ki tudtok lépni egy rossz kapcsolatból

Kezdjétek el szeretni magatokat! Az önbizalom fontos, mert ez hatással lehet a szerelmi életetekre. Mikor magatokkal elégedettek vagytok, könnyebben felismeritek, ha valami rossz. És nincs is annál rosszabb, ha egy rossz kapcsolatban éltek. 

Objektum doboz

4. Túlélitek a pofonokat és az újrakezdéseket

Minden egyes pofonnal, csalódással közelebb kerültök ahhoz, hogy tudjátok, mi kell nektek. Fiatalon könnyen szerelembe esünk, de minden egyes kapcsolat után sokkal határozottabban tudjuk, mi kell nekünk, és mi az, amit messze el kell kerülnünk. Mert mindenki tanít nektek valamit. 

Objektum doboz

5. Könnyíthettek az érzelmi csomagokon

A szerelemmel megtanuljátok, nem kell a régi terheket cipelni. Egy szakítás után mérlegeljétek, hogy mit tanultatok belőle, és ezt a kis bölcsességet fogadjátok meg, és tartsátok meg örökre. De a sérelmeket, a csalódásokat dobjátok ki a kukába. Mi haszna annak, ha folyton a múlton rágódtok?

Objektum doboz

6. Felülemelkedtek a negatív gondolatokon

A nagy szerelmet bármikor megtalálhatjátok, bármilyen életkorban. Csak meg kell tanulni túllépni a korlátozó hiedelmeken. Soha nem lehettek túl öregek, túl kövérek vagy túl sérültek ahhoz, hogy rátok találjon a szerelem. 

Objektum doboz

7. Gyógyíthatjátok a szíveteket

Csajok! Semmi sem gyógyítja jobban az összetört szíveteket, semmi sem feledteti jobban a rossz kapcsolatok mély nyomait, mint egy új szerelem. Egy új kapcsolat, ami tele van lehetőségekkel és a jövővel. 

Objektum doboz

Mindenki megérdemli az igazi, mindent elsöprő szerelmet, de ehhez túl kell lendülni néhány rossz döntésen és tanulni kell belőlük. De ami biztos, a szerelmet sosem szabad feladni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.