Egyéb kategória

Sminksuli: csupán egyetlen jelzésre figyeljetek a sminkcuccokon

Ha sminkterméket veszünk, az elsődleges szempontok között szerepel az ár, a minőség, valamint a reklám. Egy fontos dolog felett azonban mindezidáig elsiklottunk! 

vous - 2016.09.30.
Sminksuli: csupán egyetlen jelzésre figyeljetek a sminkcuccokon

Láttuk a reklámban, a barátnőink ajánlották és mi már rohanunk is megvenni az áhított sminkterméket. Miután megvásároltuk, örülünk neki, hogy egy darabig nem kell újat venni. Na, itt álljunk meg egy szóra! Mit jelent az, hogy egy darabig?

VOUS-lányok smink nélkül

Eljött az igazság pillanata: a VOUS-lányok smink nélkül

Ha azt hiszitek, hogy egy női szerkesztőség mindig parfümillatban fürdik, mindenki a #csinoskedd szerelésében ül a hófehér laptopok előtt a hét öt napján full sminkben, egyenes derékkal, és más dolga sincs, csak cikkeket írni, akkor jó is, hogy a VOUS-ra tévedtetek. Nálunk azért a legtöbb esetben nem ez a helyzet. Folyamatosan leleplezzük előttetek a szerkesztőségi életünket. Úgy döntöttünk, hogy amikor az igazság pillanata lesz a nap témája, akkor megmutatjuk nektek, milyenek is vagyunk smink nélkül.

Korábbi cikkünket ITT találjátok!

Bizonyára ti is tudjátok, hogy a sminkcuccoknak is van szavatossági idejük, azonban ezt a dátumot nem az élelmiszereken már jól megszokott formában helyezik el a gyártók. Jól teszitek, ha most gőzerővel keresitek a szempillaspirált és nézegetitek, hogy hol van a jelzés. Ha nem találjátok, segítek! 

Forrás:
Turánszki Emőke

A pirossal jelzett körben lévő ikon és a benne lévő szám mutatja meg, hogy mennyi ideig használható fel a termék felbontás után. Ez esetben ez az idő 24 hónap. Nagyon durva egészségügyi kockázata lehet annak, ha lejárt szavatosságú sminktermékeket használtok!

Mutatok még pár képet, hol találjátok a szavatosságot jelző ikont!

Szempillaspirál

Forrás:
Turánszki Emőke

 Hajvégápoló

Forrás:
Turánszki Emőke

Alapozó

Forrás:
Turánszki Emőke
Ajánlott cikkek