Egyéb kategória

Megható videó: Nadal leállította a meccset egy eltűnt gyerek miatt

Rafael Nadal néhány nappal ezelőtti teniszmeccsén nem csak a játszmák szolgáltak izgalommal, ugyanis a 7000 fős nézőseregben elszakadt egymástól egy édesanya és gyermeke. A kezdeti aggodalom azonban hamar elillant, hiszen a spanyol klasszis leállította a mérkőzést, hogy a család újra egyesülhessen.

vous - 2016.09.29.
Megható videó: Nadal leállította a meccset egy eltűnt gyerek miatt

Rafael Nadalt, a korábbi világelső teniszezőt már eddig is sokan szerették, de a mostani gesztusa után biztosan még többen a szívükbe zárják majd. Egy gálameccs páros mérkőzésén épp szerválni készült, amikor is a lelátó csendjét egy édesanya sírása törte meg. A spanyol klasszis észrevette a zajokat, és azt, hogy a nő eltűnt gyermekét keresi, nem folytatta a játszmát, majd addig várt, míg elő nem került a kicsi. A történet vége szerencsére happy end, a kislány meglett, majd szorosan ölelte át édesanyját, miközben a nézők örömükben végig tapsoltak.

A megható jelenetet a tévékamerák is rögzítették:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!