Egyéb kategória

Videón a feltételezett Teréz körúti robbantó

A rendőrség hétfő délután közzétett egy videofelvételt, amin látható a szombat éjjeli Teréz körúti robbantás. Az elkövető is látszik a felvételen.

vous - 2016.09.26.
Videón a feltételezett Teréz körúti robbantó

Mint megírtuk nektek, szombat éjszaka robbanás történt Budapesten a Teréz körúton. A rendőrség másnap közleményt adott ki a robbanásról. Hétfő délután pedig egy videofelvételt is közzétettek, amin látható az elkövető, valamint a robbanás pillanata.

A fevételen a feltételezett elkövető 0:04 másodperctől, a robbantás 18:10-től látható.

Objektum doboz

Forrás:
youtube.com

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki információval rendelkezik a felvételen látható személyről, hívja a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107-es számot, vagy a Telefontanú 06/80-555-111-es zöld számát.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.