Egyéb kategória

Szívmelengető fotók arról, mikor a gyerekek először találkoznak a kistestvérükkel

Minden gyerek életében meghatározó pillanat az, mikor először találkozik a kistestvérével. Abban a pillanatban ugyanis rögtön kialakul valami, ami egy egész életen át tart: a feltétel nélküli szeretet. 

vous - 2016.09.23.
Szívmelengető fotók arról, mikor a gyerekek először találkoznak a kistestvérükkel

Nekem két tesóm van: Dani 2 éves koromban csatlakozott a családhoz, Dorka pedig akkor, mikor 11 éves voltam. Mivel akkor, mikor Dani megszületett még nagyon pici voltam, nem emlékszem, mit éreztem, mikor először megláttam, vele valahogy úgy vagyok, hogy ő mindig is ott volt velem és mindig is ott lesz. De arra emlékszem, mit gondoltam, mikor először megláttam a kishúgom: hogy ezt az aprócska csodát életem végéig szeretni fogom és mindentől megvédem.

Hasonló gondolatok futhattak át ezeknek a gyerekeknek a fejében is, mikor először meglátták családjuk legújabb tagját.

fiú testvér

A 10 legjobb dolog abban, ha van egy fiútestvéretek

„Egy fiútestvért minden lánynak kívánok, komolyan. Egy idősebb báttyal felnőni kész horror és a világ legjobb dolga szerintem, nem igazán tudnám elképzelni, mit kezdenék egy húggal vagy egy nővérrel. Valószínűleg csak néznék rá, mint egy ufóra.”

Andi teljes cikkét ide kattintva olvashatjátok el!

Nézzétek csak, milyen aranyosak!

Forrás:
Trina Alexa

Forrás:
Katelin Sipe

Forrás:
Megan Schuster

Forrás:
Susanne Bailey Svette

Forrás:
Cortney Hlynosky- Angala

Forrás:
Meggan Coakley Modrzecki

Forrás:
Sarah Seifert

Forrás:
Laura Dukes

Forrás:
Jessica Duff
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.