Egyéb kategória

Így varázsoljatok gyorsan homokóra alakot magatoknak

Ha homokóra alakra vágytatok, de a saláta felett mindig a hamburger győzött, akkor ez pont nektek szól! Ezzel a három praktikával könnyen elérhetitek álmaitok alakját, csupán egy dolgon kell változtatnotok: a ruhatáratokon.

vous - 2016.09.21.
Így varázsoljatok gyorsan homokóra alakot magatoknak

1. Öv öv és öv 

Álljunk meg egy perce és köszönjük meg a divatguruknak, hogy megalkották a fantasztikus öveket. A Purewow újra eszünkbe juttatta, hogy az örök klasszikus trükk, amivel darázsderekunk lehet (és szerencsére nem kell hozzá fűző), az az öv. Minél szélesebb, annál jobb. Plusz pont, hogy a rucitokat is fel tudjátok vele dobni.

Objektum doboz

2. Itt az ősz, helló, sálak! 

Díszítsétek fel a felsőtöket egy sállal, vagy egy olyan mintával, amivel ki tudjátok hangsúlyozni a vállatokat. Ha szélesebb a váll, keskenyebbnek tűnik a csípő.

Objektum doboz

3. Pápá, skinny farmer! 

Ne csak a vállatokra fektessetek hangsúlyt, hanem a csípőtökre is. Cseréljétek le a szűk nacikat magas derekúra vagy A vonalú szoknyára.

Objektum doboz

Látjátok, csak pár divattrükk, és máris egészen mást mutat a tükör!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.