Egyéb kategória

Tényleg fontos számotokra a barátnőtök? Akkor így segítsetek neki az esküvőjén!

Amikor eljön a nagy nap a barátnőtök életében, akkor azt ne úgy képzeljétek el, hogy ti csak hátradőltök, miközben nézitek, ahogy vonul egy csodaszép fehér ruhában a lány, akivel egykor együtt buliztatok, szórakoztatok és pasiztatok. Most előre szólunk: életetek egyik legbonyolultabb napja lesz!

vous - 2016.09.20.
Tényleg fontos számotokra a barátnőtök? Akkor így segítsetek neki az esküvőjén!

Készüljetek fel, mert az esküvőn nemcsak barátnők lesztek, hanem szervezők, asszisztensek, pszichológusok és nem utolsósorban szépségtanácsadók is. Amire pedig szükségetek lesz az esküvő alatt, az a kávé, kávé… és még egy kis kávé. 

Objektum doboz

Ne felejtsétek el, ez a nap csak róla szól!

Nem számít senki másnak a problémája, érezze magát úgy, hogy ez csakis az ő napja. Hiszen így is van, nem? Ha valaki hívja, inkább ti vegyétek fel a telefont, mert ha megtudja, hogy az egyik ismerősét pont ma jegyezték el, akkor bizony elszabadulhat a pokol. Ha pedig késik a sminkes? Meg ne tudja…!

Tereljétek el a figyelmét!

Ne hagyjátok gondolkozni! Ismerjük azokat a filmeket, amikor a vőlegény az oltár előtt hagyja faképnél a menyasszonyt, vagy mikor a pap megkérdezi, akar-e valaki mondani valamit… Szinte biztos, hogy meg fog fordulni a barátnőtök fejében, hogy a párja épp megszökni készül. Tereljétek el a figyelmét ezekről a gondolatokról!

Legyetek őszinték!

Ha a próbasminken minden jól ment, de az esküvőn mégsem klappol valami, ne hallgassátok el a véleményeteket. Higgyétek el, miután lenyugodott, és megnézi az esküvőn készült fotókat, nektek fog szólni először, hogy miért hagytátok így végigvonulni az emberek előtt.

Objektum doboz

Figyeljetek rá úgy, mintha a gyereketek lenne!

A nagy sietségben (és persze azért is, hogy a ruha tökéletesen álljon rajta) biztos, hogy elmarad az evés, ivás. Muszáj ennie az arának, különben csak pár év múlva fogja úgy gondolni, hogy elájulni az oltár előtt vicces emlék.

Objektum doboz

És ami a legfontosabb: aludjátok ki magatokat a nagy nap előtt, hogy kész legyetek a hisztirohamra, a pánikra és az esetleges bakikra, amik előfordulhatnak.

Ne feledjétek, ti vagytok a legjobb barátnők!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.