Egyéb kategória

Ezt a fűszert kenjétek a fejetekre, ha zsíros a hajatok!

Azt már tudjuk, hogy a kurkuma szuper hatással van a bőrünkre: csökkenti a gyulladást, a pattanásokat elmulasztja, valamint tele van antioxidánsokkal, így pedig meg is fiatalít titeket. Most azonban kiderült, hogy a hajatokra is jó hatással van!

vous - 2016.09.19.
Ezt a fűszert kenjétek a fejetekre, ha zsíros a hajatok!

Sok lány küzd azzal, hogy túl gyorsan bezsírosodik a haja. De mégis hogy lehet ezt megelőzni? Hát kurkumával – jobban mondva kurkumával és almaecettel. Ez a keverék ugyanis csökkenti az olajtermelést, helyreállítja a fejbőr pH-értékét, így pedig kevésbé lesz zsíros a hajunk. Tehát a lényeg:

1 ek. kurkuma + 3 ek. almaecet = csodaszép hajkorona

A pakolást hajmosás előtt vigyétek fel, hagyjátok hatni 30 percig, majd mossátok meg a hajatokat. Használjátok havonta kétszer, és nagyon hamar látni fogjátok az eredményt. 

Így csináljátok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!