Intim

„Minden vágyam, hogy sztripper legyek!” – Meghökkentő, ám annál őszintébb vallomás egy nőtől

„Amikor fiatal voltam, minden vágyam az volt, hogy sztriptíztáncos legyek” – kezdődik egy nő vallomása. Meghökkentő ezt olvasni, nem? Elvégre ki akarja a testének látványát pénzért kínálni a férfiaknak? Nos, szemléletváltó utazásunk kezdődik, beszállás!

vous - 2016.09.18.
„Minden vágyam, hogy sztripper legyek!” – Meghökkentő, ám annál őszintébb vallomás egy nőtől

A YourTango egyik szerzője, Liza fejében tizenévesen fordult meg, hogy jó lenne sztriptíztáncosnak lenni, persze akkoriban a szülei még ki sem engedték este tíz után a házból. De hogy spoilerezzek, végül nem lett sztriptíztáncos.

Hogy miért? 

„Először is túlsúlyos voltam. Tudtam, hogy fogynom kell hozzá, hogy karriert futhassak be sztriptíztáncosként. Míg tanultam, nagyjából öt percre laktam egy klubtól, ahol kizárólag plus-size táncosokat foglalkoztattak. El voltam ájulva tőle!”

Liza telefont ragadott, megbújt a fürdőszobában, és felhívta őket, hogy van-e felvétel, ám amikor a nő beleszólt, letette. Akkor jutott az eszébe, hogy hogyan lehetne ő sztriptíztáncos, ha beszélni sem tudott velük. Ha beszélni sem mer, akkor levetkőzni sem. Ekkor jött rá, hogy valószínűleg nem ez lesz az álommunkája.

Ennek ellenére a kultúrát imádta. Elolvasott róla mindent, sőt vásárolt sztriptízruhákat.

Amikor azt hallom, hogy sztriptíz, akkor egy nő teljesítménye jut eszembe, amit csodálnak az emberek. Nem vagyok naiv, tudom, hogy vannak veszélyei is: támadások, zaklatások, sőt, néha még gyilkosság is történik.

De gondolj bele, ott állsz a színpadon, minden szem rád szegeződik, pénzeket dobálnak, hogy te táncolj.”

Liza gyakran beszél a barátaival is a sztriptízről, megkérdezte tőlük, mi jut eszükbe a sztriptíz szóról. A legtöbben egy tangában táncoló nőre asszociáltak, mások drogosokra, míg megint más arra, hogy mennyi mindent kell elviselniük. Persze vannak, akik szerint a sztrippercsajok rafináltak, okosan használják a testüket.

Liza szerint ezek a gondolatok tévhitek: sok sztriptíztáncos anya, fodrász, normális életet él a munkája mellett. Igaz, hogy a kábítószer könnyen begyűrűzik mindenhová, de ez nem jelenti azt, hogy minden sztriptíztáncos drogos. De a lényeget összefoglalva, Liza az alábbi okok miatt lenne sztriptíztáncos:

Szeret sokáig aludni

Ezzel, azt hiszem, tudunk azonosulni.

Objektum doboz

Táncolhatna, és a rúdtánc egyébként is szexi!

Már sportként is létezik, szerkesztőnk, Nóri már ki is próbálta, olvassátok el beszámolóját itt!

Objektum doboz

Szereti az embereket megfigyelni

Egy klubban kétségtelenül sok érdekes arc fordul meg.

Objektum doboz

Kimondhatná: sztriptíztáncos vagyok!

Képzeljétek el azokat az arcokat érettségi találkozón…

Objektum doboz