Egyéb kategória

Filléres trendek: pimpeljétek fel az őszi ruhatáratokat a szezon legvagányabb kiegészítőivel!

Tagadhatatlanul itt az ősz, hiszen szeptember közepét tapossuk – ilyenkor pedig az ember önkéntelenül más színekhez, anyagokhoz, fazonokhoz kezd vonzódni. Aki pedig más darabokra vágyik, mit tesz? Elkölt egy vagyont az üzletekben – ha nem fogadja meg a VOUS tippjeit! Most ugyanis megmutatjuk, hogyan dobhatjátok fel pénztárcabarát módon az őszi szettjeiteket. Higgyétek el, nem lehetetlen! Hogy mit kell tennetek? Csak futni egy kört valamelyik üzletben és összeszedni a megfelelő kiegészítőket – igen, még próbára sem kell időt pazarolnotok.

vous - 2016.09.16.
Filléres trendek: pimpeljétek fel az őszi ruhatáratokat a szezon legvagányabb kiegészítőivel!

Léteznek olyan reggelek, amikor úgy érezzük, nincs egy rongyunk sem – de a basic darabok azért legtöbbünk szekrényében ott lapulnak. Farmer, fehér póló, fekete pulcsi, sima szövetkabát – ezek szinte mindannyiunk legmegbízhatóbb darabjai, amikből remekül lehet építkezni. Ha ti is rendelkeztek ezekkel – márpedig elég valószínű, hogy rendelkeztek velük –, akkor gyerekjáték lesz felpimpelni az őszi szettjeiteket. Nyugalom! Akkor sincs gond, ha ezek hiányoznak a gardróbotokból, a bevállalósabbak ugyanis mintás, texturált vagy extrább darabokkal is keverhetik a hangsúlyos kiegészítőket. 

Minden szezonnak megvannak a maga trendi kellékei, de talán minden korábbi évnél hangsúlyosabbak az ideiek: felvarrók, kitűzők, pomponok, táskadíszek.

Lássuk, 2016 őszén miből választhattok!

Felvarrók és kitűzők

A kilencvenes évek után újult erővel támadnak a felvarrók és a kitűzők: tavaly robbantak be újra a köztudatba, de továbbra is töretlen népszerűséggel uralják a divatlapok oldalait. Miközben az egyik legnépszerűbb trendről beszélünk, el kell ismernünk, hogy bárki könnyen a saját személyiségére szabhatja a trendet: akkora a kínálat, hogy mindenki megtalálja az őt kifejező és az ízlésének leginkább megfelelő apróságokat. Ráadásul a szezon talán legolcsóbb kiegészítőiről beszélünk – amiket a türelmesebbek akár az eBayről is megrendelhetnek fillérekért. Aki pedig szereti a bolhapiacokat, szintén örömmel üdvözölheti a trendet, ott ugyanis a legkülönlegesebb kincsekre lehet bukkanni.

Objektum doboz

Objektum doboz

Táskadíszek

Bár táskadísznek hívjuk őket, szerintem ez a kategória valójában kulcstartókat takar. Sebaj, egy a lényeg: a segítségükkel a legegyszerűbb táska is karakteressé válhat. A szőrös pomponok továbbra is hódítanak, méghozzá egyre elképesztőbb színekben és méretekben. Mostanra viszont a különféle bőrből készült figurák, feliratok, műanyag díszek is kikerültek az üzletek polcaira. Van, ahol már 1290 Ft-ért vehettek ilyet – valljuk be, ennyit megéri feláldozni a divat oltárán.

De érdemes a gyerekkori kincseiteket is áttúrni, hátha akad valami olyan, amire más szemmel néznétek felnőttként. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Kendők

A kendő örök. Nemrég Takács Nóra mutatta meg nektek, hogyan készíthettek egy óriási darabból felsőrészt egy öv segítségével, mi viszont most inkább a mini verzióját ajánljuk. Nyakba kötve vagy karkötőként is viselhetitek őket – de akár a táskátok pántjára is rákerülhet. A fej köré kötve pedig csinos alternatívája lehet egy hajpántnak. Olcsó, azonnal feldobja az összhatást, és a legegyszerűbb szettbe is képes egy kis stílust csempészni.

Ideje tehát eldobni – vagy legalábbis télig félretenni – a lepedő méretű darabokat, és elővenni a párizsi nők egyik jolly jokerét, a kis kendőt.

Objektum doboz

Objektum doboz

Amit még megvásárolhattok a próbafülke útba ejtése nélkül, amikor az üzletben jártok:

  • turbánok
  • bizsuk
  • kalapok
  • karórák
  • mintás harisnyák
  • övek

Ha tehát egy kis gardróbfrissítésre vágytok, vagyonok elköltése és új ruhák vásárlása helyett inkább helyezzétek a hangsúlyt a kiegészítőkre! Így még felpróbálnotok sem kell semmit, elég csak beszaladnotok a boltba a kiszemelt darabért, aztán kedvetekre kombinálhatjátok őket a már meglévő cuccaitokkal.

vásárlás vélemény

Jól akartok kinézni? Akkor rájuk semmiképp se hallgassatok vásárláskor!

Ruhapróba. A vásárlás legidegőrlőbb része. Tíz felpróbált darabból öt katasztrofálisan áll egy valódi emberi testen, három elmegy, kettő jó lenne – de bizonytalanok vagyunk. Elvigyük, ne vigyük? Ilyenkor általában kikérjük annak az embernek a véleményét, aki velünk tart a maratoni shoppingoláson – csakhogy nem mindegy, ki ez az ember. Eláruljuk, ebben a helyzetben kinek a véleményére nem érdemes adni, azaz kik azok, akikben nem bízhattok. Korábbi cikkünket itt olvashatjátok el.

Íme néhány dolog, amiért érdemes útnak indulnotok!

Forrás:
VOUS

1. Pompon fülbevaló – Mango, 2. Táskadísz – H&M, 3. Felvarrók – Stradivarius, 4. Sapka – H&M, 5. Táskadísz – Parfois, 6. Pénztárca – Parfois, 7. Kis méretű kendő – H&M, 8. Táskadísz – Bershka, 9. Kitűzők – Mango

Ajánlott cikkek