Egyéb kategória

Ryan Gosling és Emma Stone újra együtt: elválaszthatatlanok a vásznon

Újra együtt a hollywoodi álompáros. Ryan Gosling és Emma Stone ismét egy filmben szerepel.

vous - 2016.09.13.
Ryan Gosling és Emma Stone újra együtt: elválaszthatatlanok a vásznon

Egészen biztosan nem véletlen, hogy Ryan Goslingot és Emma Stone-t ennyiszer akarják egymás mellett látni a filmrendezők és producerek. Először is vegyük sorra, mely filmekben szerepeltek már együtt. A minden karácsonykor és egyéb ünnepnapokon közelező Őrült, dilis, szerelemben, és a kevésbé jól sikerült alkotásban, a Gengszterosztagban is egy párt alkottak. Kétségtelen, hogy nagyon jól mutatnak együtt a vásznon és a vörös szőnyegen is.

ryan gosling

Olvadozzatok Ryan Gosling legforróbb csókjaitól!

Ryan Gosling. Egy név, ami minden lány szívét megdobogtatja. A sármos színészt csak úgy önmagában is elnézegetnénk, hát még mikor szenvedélyes csókokat vált. Vigyázat, a következő képek álmodozást okozhatnak! Ryan Gosling a Szerelmünk lapjai óta az egyik örök szerelmem – és ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Most pedig elhoztuk nektek a legforróbb csókjeleneteit, hogy a hétfőtök még tökéletesebb legyen!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

2016 decemberében pedig ismét együtt láthatjuk őket, ugyanis a Kaliforniai álom című filmben újra egymásra találnak. A musical egy jazz-zongorista és egy fiatal színésznő szerelmi életét meséli majd el álomszerű képekben. 

A Kaliforniai álom című filmet hétfőn már a 41. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták, ahol Ryan és Emma együtt jelentek meg a vörös szőnyegen. 

Imádjuk őket együtt!

Forrás:
Alberto E. Rodriguez / AFP

Forrás:
Alberto E. Rodriguez / AFP

Nézzétek meg a Kaliforniai álom előzetesét!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.