Egyéb kategória

Itt az ősz kedvenc csemegéje: a banánszusi

Hmm, szusi. A legtöbb ember odavan érte, de sokan ki nem állhatják. Na, ezért a banánból készült édességért viszont kivétel nélkül mindenki odalesz!

vous - 2016.09.10.
Itt az ősz kedvenc csemegéje: a banánszusi

Korábban már megírtuk, hogy mekkora őrület volt, amikor megérkezett köreinkbe a szusifánk. Ezúttal is szusi kerül terítékre, ám nem a megszokott formájában láthatjuk, hisz nem másból, mint banánból készül. Ha ti is azonnal megéheztetek rá, nincs semmi gond, ugyanis a PureWow receptje alapján egy szempillantás alatt elkészíthetitek!

Amire szükségetek lesz:

  • 3 banán
  • mogyoróvaj
  • étcsokoládé
  • kis edény
  • kés

Amibe megforgathatjátok: kókusz, pisztácia, egyéb magok

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Elkészítése:

Hámozzátok meg a banánokat, majd forgassátok meg mogyoróvajban. Olvasszátok fel az étcsokit, amit akár a mikróban is megtehettek. A mogyoróvajas banánokat óvatosan fedjétek be az olvasztott csokival. És most jöhet a móka!

Hempergessétek meg őket pisztáciában vagy kókuszban, esetleg más magokban. Hagyjátok 10 percig megdermedni őket, majd vágjátok fel a banánokat szusi méretű karikákra.

Na, ki próbálja ki otthon?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.