Egyéb kategória

Egy trükk, amitől pillanatok alatt tiszta lesz a késtartótok

Most tegyétek a kezeteket a szívetekre, és valljatok színt: hányszor csúsztattátok vissza a késeiteket a tartójukba anélkül, hogy elmostátok volna? Gyanúsan nagy a csend. Ne aggódjatok, velem is előfordult már.

vous - 2016.09.07.
Egy trükk, amitől pillanatok alatt tiszta lesz a késtartótok

Ez egy ilyen dolog. Ha késtartótok van, az egy idő után iszonyúan koszos lesz, felgyűlik benne az ételmaradék, a szösz, a por, minden. A helyzet persze nem reménytelen, a Purewow oldala ugyanis a színmegtartó mosás tippje után azt is kitalálta, hogyan varázsolhatjátok a késtartót is tisztává!

Forrás:
pexels.com

A megoldás annyira logikus és magától értetődő, hogy szinte fáj. Ragadjátok meg a kézi porszívótokat, kapcsoljátok be, és haladjatok végig vele a nyílások felett, ahol becsúsztatjátok a késeket. 

És lám, itt a tiszta késtartó!

Még több házi praktika érdekel? Akkor tudjátok meg, hogyan tartsátok életben a kedvenc őszi sálatokat, illetve ha éppen költözködtök, biztosan jól jön néhány jó tanács a gardrób átrendezéséhez

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.