Egyéb kategória

Ezért imádjuk! Beyoncé a striáinak is köszönetet mondott a szülinapján

Akármilyen hihetetlen, Beyoncé is egyre idősebb lesz. Azonban ez szinte meg sem látszik rajta, hiszen eszeveszett bulikat tart minden évben a szülinapján. Most egy nagyon szép posztban köszönte meg a köszöntéseket.

vous - 2016.09.07.
Ezért imádjuk! Beyoncé a striáinak is köszönetet mondott a szülinapján

Cuki üzenettel köszönte meg a születésnapi köszöntéseit és a vele ünneplők szeretetét Beyoncé, aki múlt héten töltötte be a 35-öt. Az énekesnő megható posztjában így írt szeretteinek és rajongóinak: „Csak meg szeretném köszönni mindenkinek a gyönyörű gondolatokat és a születésnapi köszöntéseket. Annyira szerencsés vagyok, hogy a barátaim és a családom mellettem állnak. Srácok, veletek együtt nőttem nagyra és még a mai napig inspiráltok. 

Annyira köszönök minden kihívást, mosolyt, minden könnyemet, minden felfedezést, minden feláldozást, minden striát, minden csókot és sebet. Arra törekszem nap mint nap, hogy büszkék lehessetek rám. Szeretlek titeket! B

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.