Egyéb kategória

Ez már szinte csíp – Rihanna pirospaprikának öltözött

Rihanna nagyon szeretne divatot diktálni. Egyelőre kérdéses, hogy sikerül-e neki – legutóbbi húzását elnézve inkább nem.

vous - 2016.09.06.
Ez már szinte csíp – Rihanna pirospaprikának öltözött

Rihanna felvette a szívecskés Yves Saint-Laurent pulóvert vagy kiskabátot, amiben úgy fest, mint egy hatalmas pirospaprika, amibe nem biztos, hogy beleharapnánk. Persze lehet, hogy a rossz szájíz a nem túl jó visszhangot kapott szigetes fellépésének köszönhető

Objektum doboz

Mindenesetre Riri jobban tette volna, ha egy bomberdzsekiben sétálgat New Yorkban, és nem idézi vissz a '80-as éveket. Ezentúl ha szívecskés emojikat használtok, jusson eszetekbe ez az ikonikus darab.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.