Egyéb kategória

Ez már szinte csíp – Rihanna pirospaprikának öltözött

Rihanna nagyon szeretne divatot diktálni. Egyelőre kérdéses, hogy sikerül-e neki – legutóbbi húzását elnézve inkább nem.

vous - 2016.09.06.
Ez már szinte csíp – Rihanna pirospaprikának öltözött

Rihanna felvette a szívecskés Yves Saint-Laurent pulóvert vagy kiskabátot, amiben úgy fest, mint egy hatalmas pirospaprika, amibe nem biztos, hogy beleharapnánk. Persze lehet, hogy a rossz szájíz a nem túl jó visszhangot kapott szigetes fellépésének köszönhető

Objektum doboz

Mindenesetre Riri jobban tette volna, ha egy bomberdzsekiben sétálgat New Yorkban, és nem idézi vissz a '80-as éveket. Ezentúl ha szívecskés emojikat használtok, jusson eszetekbe ez az ikonikus darab.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.