Egyéb kategória

Megvan, melyik a három legnépszerűbb ruhadarab a Google szerint

Ez már a második év, amikor a Google úgy dönt, a keresésekből statisztikát vonva megállapítja, hogy mik a legnépszerűbb ruhadarabok jelenleg. Persze nem feltétlenül a Google-kereső az a felület, ahol eldől, hogy mi lesz az őszi trend, de mindenképp tájékozódhatunk belőle arról, hogy mit szerezzünk be a gardróbunkba, mit hordjunk továbbra is, és mit pakoljunk el egy időre.

vous - 2016.09.06.
Megvan, melyik a három legnépszerűbb ruhadarab a Google szerint

Ha bármiről információt akarunk gyűjteni, a megoldás egyszerű: GOOGLE. Most a legnépszerűbb keresőfelület megosztotta, melyik ruhadarabokra kerestek rá a legtöbben, és a Purewow a keresésszámok csökkenése vagy növekedése alapján levonta a következtetést, hogy melyik jelenleg a legtrendibb ruhadarab és melyik kezd kimenni a divatból.

1. Amit mindenképp be kell szereznetek: a bomberdzseki

Objektum doboz

A bomberdzseki kényelmes, elegáns és a Google szerint épp nagyon a topon van! Legyen steppelt fekete vagy selyem, készüljetek fel, hogy jó sok fog szembejönni, ahogy egyre hűvösebbre fordul az ősz, szóval ha lelkesen követitek a legújabb ruhatrendeket, ugorjatok el egy boltba a hétvégén és szerezzetek be egy bomberdzsekit ti is!

2. Amit mindenképp tartsatok magatoknál: a vállvillantós felső

Objektum doboz

Elég egyértelmű, hogy mi volt az idei nyár nyerő darabja: én személy szerint nem tudtam úgy kimenni az utcára, hogy ne találnám magam szembe egy vállvillantós felsővel, és ez így is van jól, hiszen ez a ruhadarab a férfi és a női szíveket is egyaránt meghódította. A Google szerint azonban a vállvillantós felsők ideje még nem járt le, igaz, nem is lettek népszerűbbek az utóbbi hónapban. Mindenesetre tartsátok magatoknál a készletet, ameddig eldől ezeknek a felsőknek a sorsa!

3. Amit pakoljatok el egy időre: mindent, ami átlátszó  

Objektum doboz

A Google-kereső szerint ugyanis minden átlátszó ruhadarab egyértelműen megy ki a divatból, és megmondom őszintén, annyira nem sajnáljuk a dolgot. Hiába tekintették kihívásnak az átlátszó ruhákat olyan sztárok, mint Gwen Stefani vagy mondjuk Kendall Jenner, mi inkább maradnánk azoknál a daraboknál, amik takarnak is valamit.    

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.