Egyéb kategória

Megvan, melyik a három legnépszerűbb ruhadarab a Google szerint

Ez már a második év, amikor a Google úgy dönt, a keresésekből statisztikát vonva megállapítja, hogy mik a legnépszerűbb ruhadarabok jelenleg. Persze nem feltétlenül a Google-kereső az a felület, ahol eldől, hogy mi lesz az őszi trend, de mindenképp tájékozódhatunk belőle arról, hogy mit szerezzünk be a gardróbunkba, mit hordjunk továbbra is, és mit pakoljunk el egy időre.

vous - 2016.09.06.
Megvan, melyik a három legnépszerűbb ruhadarab a Google szerint

Ha bármiről információt akarunk gyűjteni, a megoldás egyszerű: GOOGLE. Most a legnépszerűbb keresőfelület megosztotta, melyik ruhadarabokra kerestek rá a legtöbben, és a Purewow a keresésszámok csökkenése vagy növekedése alapján levonta a következtetést, hogy melyik jelenleg a legtrendibb ruhadarab és melyik kezd kimenni a divatból.

1. Amit mindenképp be kell szereznetek: a bomberdzseki

Objektum doboz

A bomberdzseki kényelmes, elegáns és a Google szerint épp nagyon a topon van! Legyen steppelt fekete vagy selyem, készüljetek fel, hogy jó sok fog szembejönni, ahogy egyre hűvösebbre fordul az ősz, szóval ha lelkesen követitek a legújabb ruhatrendeket, ugorjatok el egy boltba a hétvégén és szerezzetek be egy bomberdzsekit ti is!

2. Amit mindenképp tartsatok magatoknál: a vállvillantós felső

Objektum doboz

Elég egyértelmű, hogy mi volt az idei nyár nyerő darabja: én személy szerint nem tudtam úgy kimenni az utcára, hogy ne találnám magam szembe egy vállvillantós felsővel, és ez így is van jól, hiszen ez a ruhadarab a férfi és a női szíveket is egyaránt meghódította. A Google szerint azonban a vállvillantós felsők ideje még nem járt le, igaz, nem is lettek népszerűbbek az utóbbi hónapban. Mindenesetre tartsátok magatoknál a készletet, ameddig eldől ezeknek a felsőknek a sorsa!

3. Amit pakoljatok el egy időre: mindent, ami átlátszó  

Objektum doboz

A Google-kereső szerint ugyanis minden átlátszó ruhadarab egyértelműen megy ki a divatból, és megmondom őszintén, annyira nem sajnáljuk a dolgot. Hiába tekintették kihívásnak az átlátszó ruhákat olyan sztárok, mint Gwen Stefani vagy mondjuk Kendall Jenner, mi inkább maradnánk azoknál a daraboknál, amik takarnak is valamit.    

Ajánlott cikkek