Egyéb kategória

Tipikus lakberendezési hibák, amit nem akartok elkövetni!

Nem hiába léteznek lakberendezők, hiszen ők azok, akik értik a dolgukat. Biztosan néha ti is vagytok úgy, hogy sikerül nagyon hangulatosra berendezni a lakásotokat, ám előfordulhat, hogy elkövettek néhány apró hibát, ami tönkreteszi az összképet. Íme néhány jó tanács, amit ha betartotok, garantáltan stílusos lesz az otthonotok!

vous - 2016.09.04.
Tipikus lakberendezési hibák, amit nem akartok elkövetni!

Használatlan konyhai cuccok halmozása

Oké, oké, értem én, hogy cukik az ezeréves bögrék, és hogy nincs szívetek kidobni a sótartót, meg hát jó lesz abból három is, de értsétek meg: nem szép! Az, hogy bátran halmozhattok dolgokat a polcokon, nem jelenti azt, hogy bárhogyan. Itt azonban megnézhetitek, hogyan kell ezt stílusosan csinálni!

Objektum doboz

Régi emlékek egy rakáson

Mindenkinek van legalább egy tamtamdobja, egy Szabadság-hídja Amerikából, és ezek mellett simán megfér az Eiffel-torony kicsinyített mása, és az összes kagyló, amit összeszedtetek az összes tengerpartról, ahol eddig jártatok. Nos, nem. Nem fér meg, és egyáltalán nem szép látvány. Dobozoljátok be őket szépen, és tegyétek el, helyette pedig inspirálódjatok Nóri giccsről szóló lakberendező cikkéből! Mert a giccs lehet stílusos, ha jól használjátok!

Objektum doboz

Túl sok párna, túl sok Hello Kitty

Persze, tényleg jól mutat, ha egymásra halmozzátok a párnákat a kanapén, de azért ne lőjetek túl a célon. Elég, ha csak három-négy darabot használtok fel hozzá, az bőven garantálja a kívánt hangulatot. Apropó, tudjátok, mit árul el rólatok a párnátok? Itt kiderül!

Objektum doboz

Túl sok polc

Tény, hogy néhány polc hasznos a lakásban, de ne feledkezzetek meg arról, hogy a polcok funkciója az, hogy díszítse a lakásotokat. A túl sok polc azt a hatást kelti a belépőben, hogy egy szekrénybe lépett be.

Objektum doboz

Funkcióját veszített dekortálca

Szépek és mutatósak azok a tálcák, amelyek azért vannak kihelyezve, hogy feldobják a lakást. A hibát akkor követitek el, ha ezt a tálcát tárolónak kezditek használni. NE!

Objektum doboz

Könyvek könyvek hátán

Az egymásra rakott könyvek klasszul helyettesíthetik a kisszekrényeket, és remek díszei lehetnek a szobának, de csak óvatosan! Könnyen áteshettek a ló túloldalára, és azt a hatást kelthetitek, hogy egy labirintus van kiépülőben lakáson belül.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.