Egyéb kategória

Hol van a szeretet? Szupersztárok éneklik a legendás The Black Eyed Peas-slágert

Bizonyára emlékeztek még a The Black Eyed Peas legendás slágerére, a fülbemászó dallamú Where is the love című számra. Most újra hallhatjátok 2016-os köntösben.

vous - 2016.09.02.
Hol van a szeretet? Szupersztárok éneklik a legendás The Black Eyed Peas-slágert

A The Black Eyed Peas újra kiadja ikonikus 2003-as számát, a Where is the love című dalt. Az eredeti bandatagok (Fergie, Will.i.am, apl.de.ap, és Taboo) mellett a feldolgozásban olyan előadók vesznek részt, mint Justin Timberlake (ő egyébként az eredeti dalban is közreműködött), Kendall Jenner, Mary J. Blige, Usher, Olivia Munn, P. Diddy, Vanessa Hudgens és még nagyon sok híresség. Ne gondoljátok, hogy nyerészkedésből adják ki újra a slágert.

De akkor miért vették elő ismét a dalt?

Emlékszem, a párizsi terrortámadás után azt kérdezgették az emberek: hová lett a szeretet a világból? Majd sajnos jött a belgiumi merénylet, majd a törökországi, aztán az orlandói, aztán Dallas… Sokan hívtak fel minket, hogy szükségük lenne újra a Where is the love című dalunkra.

– nyilatkozta Will.i.am. A dalt ezért újra kiadták a már fent említett előadók közreműködésével. A videó már elérhető az Apple Musicon, amivel a zenész saját alapítványát is támogatja, az  i.am.angel foundationt. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek