Egyéb kategória

Ők a világ legcukibb párja: 52 éve házasok és minden nap összeöltöznek!

A házsság nem könnyű dió, főleg évtizedek után – legalábbis nekem mindenki ezt mondja. A most következő pár azonban nemcsak hogy jól viseli az évek múlását, hanem kifejlesztett egy annyira cuki hagyományt, amilyet még nem láttunk: ugyanis minden egyes nap összeöltöznek! 

vous - 2016.09.01.
Ők a világ legcukibb párja: 52 éve házasok és minden nap összeöltöznek!

Egy Anthony Gargiula nevű Twitter-felhasználó posztolt képeket a nagyszüleiről, akik nem akármivel múlatják az időt, mióta rájuk köszöntöttek a nyugdíjas évek. 52 éve tartó házasságuk alatt ugyanis kifejlesztettek egy hagyományt, ami az öltözködésüket érinti: 52 éve minden egyes nap összeöltöznek. Hallottatok már ennél édesebb dolgot? Nem? Hát, mi is lefordultunk a székről meghatódottságunkban! 

A véleményünkkel amúgy nem vagyunk egyedül, ugyanis a tweet 76 ezer lájkot és 36 ezer megosztást hozott. Nézzétek meg ti is a saját szemetekkel, és habár a posztban csak négy összepasszoló szett látható, de nekik elhisszük, hogy minden nap így öltöznek fel.

Objektum doboz

 A cuki kis történetre egyébként a CNN is felkapta a fejét, így kedvenc nagyszüleink újabb hódolókat szerezhettek:

Objektum doboz

Csajok, azt hiszem, a nevetekben is kimondhatom: mind ilyen öregkorra vágyunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.