Egyéb kategória

Utáljátok a konditermet? Semmi para, így tartsátok magatokat formában nélküle!

Simán előfordulhat az, hogy nem szeretitek a konditermeket. Miért jó az, ha úgy érzitek, az izzadt, izmos emberek titeket bámulnak a kínszenvedések közepette, igaz? Így vannak, akik inkább messziről elkerülik az edzőtermeket. Ha ti ebbe a csoportba tartoztok, akkor is formában kell tartanotok magatokat, ami higgyétek el, nem is olyan nehéz!

vous - 2016.08.28.
Utáljátok a konditermet? Semmi para, így tartsátok magatokat formában nélküle!

Korábban már adtunk tippeket, hogyan induljatok el mozogni, még akkor is, ha semmi kedvetek nincs hozzá. De mi van, ha nem az edzéssel van bajotok, hanem az erre szolgáló termekkel?  Ha túl drágának vagy zsúfoltnak találjátok a konditermeket, akkor hagyjatok fel a látogatásukkal és fogadjátok meg a Purewow tippjeit, amikkel könnyen formában tarthatjátok magatokat!

Kutyasétáltatással egybekötött futás

Ha már valakinek amúgy is le kell vinnie a család kedvencét az utcára, legyetek ti azok, akik megsétáltatják! Akár kocoghattok is a kutyussal együtt, meglátjátok, ő is élvezni fogja és jobb móka vele futkározni, mint egy futópadon.

Objektum doboz

A frizbi nagyobb móka, mint hinnétek

Használjátok ki a jó időt! A mozgást és a szórakozást könnyen összekapcsolhatjátok: egy jó kis frizbi a legjobb barátnőtökkel tuti nagy röhögéssel végződik!

Le a kocsival! Pattanjatok biciklire heti egyszer – de ne bent!

Minimum hetente egyszer válasszátok a bringát a kocsi vagy a tömegközlekedés helyett. Most még a rossz idő sem kifogás, lányok! Ha előtte igazán csajosra szeretnétek  felturbózni a kétkerekűt, itt találtok hozzá tippeket.

Objektum doboz

Szóljatok a haveroknak és a barátnőknek, hogy kosárparti lesz!

Ha hetetne vagy kéthetente tartotok egy kézi- vagy kosárlabdameccset, elégedetten és megújultan tértek majd haza a legközelebbi pályáról. Ha a barátaitok nem vevők az ötletre, csatlakozhattok egy amatőr egyesülethez is. Akkor ráadásul új emberekkel ismerkedhettek meg.

Ússzatok, amíg jó idő van!

Itt az augusztus vége, de ez nem azt jelenti, hogy nem járhattok strandra! Egy darabig még jó idő van a kinti medencézéshez, úgyhogy ideje a napozáson kívül az úszásra is hangsúlyt fektetnetek!

Objektum doboz

+1. Vegyetek részt a 21 Nap – Pont neked programban!

Ezzel a programmal teljes életmódot válthattok 21 nap alatt. Itt mindent megtudhattok róla.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!