Egyéb kategória

5 ruhadarab, amit még viselnetek kell ezen a nyáron

Ajjaj! Nem szívesen mondom, csajok, de mindössze pár nap van vissza a nyárból. Így pedig itt az ideje, hogy felvegyétek azokat a nyári ruhadarabokat, amiket nemsokára a szekrény mélyére kell suvasztanotok.

vous - 2016.08.23.
5 ruhadarab, amit még viselnetek kell ezen a nyáron

Bikini, strandpapucs, szalmakalap – ezek azok a ruhadarabok, amiktől az ősz beköszöntével valószínűleg egy jó időre el kell búcsúznotok. A jó hír viszont az, hogy van még bő egy hetünk a nyárból, amit maradéktalanul ki kell használni! Szóval, adjatok még egy esélyt a kedvenc ruháitoknak, és ragyogtassátok meg őket a nyári naapfényben még egyszer utoljára. 

1. Bikini

Ha minden igaz, hétvégén ismét kánikula lesz, ami tökéletes alkalom arra, hogy egy utolsó nyári strandolást iktassatok be a Balaton partján. Higgyétek el, ez a ruhadarab majd nagyon fog hiányozni nektek a téli hidegben…

Objektum doboz

2. Válvillantós felső

Szerintem kijelenthetjük, hogy az idei nyár legnagyobb slágerei a válvillantós ruhadarabok voltak. Eresszétek szabadon a vállaitokat a nyár utolsó napjaiban is!

Objektum doboz

3. Nyári ruha

Használjátok ki, hogy a csinos ruhákhoz még nem kell felhúzni a bosszantó harisnyát, és libegjetek el bennük még egyszer fagyizni! Apropó, ezt az 5 nyári ruhát mindenképp szerezzétek be a leárazásokon, jövőre nagyon jól fognak jönni!

Objektum doboz

4. Crop top

Elő azokkal a hasvillantós felsőkkel, és bulizzatok bennük még egyszer a nyáron!

Objektum doboz

5. Overall

Sajnos nemsokára a kedvenc overallotoknak is búcsút kell intenetek. Használjátok ki ezt a pár napot a nyárból, és viseljétek a kényelmes ruhadarabot, amikor csak tudjátok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek