Egyéb kategória

Ipari stílusú lakások, amelyekbe simán beköltöznétek!

Valahányszor meglátom a régi filmekben a hangárlakásokat, mindig hevesen dobogni kezd a szívem, meg olvadozni, hogy úristen, mennyire vagány és mennyire letisztult! A stúdiólakásoknak ugyanis megvan a maguk bája, hangulatukat az ipari stílusú elemek adják.

vous - 2016.08.20.
Ipari stílusú lakások, amelyekbe simán beköltöznétek!

A félkész, átvöröslő téglafalak, a robotszerű irodai állólámpák és a kihallgatószobák lámpáit idéző hatalmas plafonlámpák. Rásegít a hangulatra a hatalmas, egy légterű elrendezés is, a faanyagok használata, hogy minden szem előtt van a polcokon, na és a beton! A szürke beton, amit egy időben szükséges rossznak tartottak számon építkezéskor, amit gyorsan vakolni majd festeni kell. Egy indusztriál stílusú lakásban a betont szem elé teszik, legyen az akár fal, akár váza vagy mosdó. Remekül passzol ezekhez a vasból készült csigalépcső, a téglát idéző csemperakás. Színek közül a fehér, fekete, szürke és faszínek dominálnak, és milyen jól mutatnak együtt!

Simán csempészhettek némi ipari stílust a szobátokba is! Elég csak beszereznetek olyan kellékeket, amelyek azt az érzetet keltik, hogy valamelyik sörgyárból ástátok elő, és lefestettétek valamilyen festékkel. És ez csak a kezdet, inspirálódjatok az alábbi képekből! 

Hangsúlyozzátok ki a csöveket!

Objektum doboz

Kopottas falfestés? Naná! 

Objektum doboz

Bicikliláncból lámpa? IGEN! 

Objektum doboz

Betonfelület mindenhol

Objektum doboz

 Hatalmas lámpák, téglafalak

Objektum doboz

 Villanykörték és csempézett falak

Objektum doboz

 Nem túl megszokott ajtók

Objektum doboz

 Vasból készült csigalépcső

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.