Egyéb kategória

Wow! Dinó alakú villámon ámul az internet

Egy dolgot, azt hiszem, be kell vallanunk: a villámok félelmetesek. Lenyűgözőek, de félelmetesek. Pláne akkor, ha egyszer csak fogják magukat, és dinoszaurusz alakot öltenek...

vous - 2016.08.19.
Wow! Dinó alakú villámon ámul az internet

Lenyűgöző fotót osztott meg a U.S. Department of the Interior egy villámról, ami egészen különleges alakot vett fel egy villanás erejéig. A villám ugyanis pont úgy fest, mint egy hatalmas T-rex, aki épp bármit felfalna, ami az útjába kerül. Az ijesztő természeti jelenséget Arizonában, a Petrified Forest, vagyis a Megkövült Erdő Nemzeti Parkban kapták lencsevégre. 

Objektum doboz

Az internetezőket persze teljesen lenyűgözte a nem mindennapi fotó, amit már több ezren lájkoltak és megosztottak. 

Mit gondoltok, szerintetek is hasonlít egy dinoszauruszra?

Objektum doboz

villám

Bemutatjuk a helyet, ahová óránként több ezer villám csap le

Venezuela viharral teli vidéke már generációk óta vonzza a turistákat. Nem is csoda, hiszen a Catatumbo folyó és a Maracaibo-tó találkozásánál az év 365 napjából 260 napon vihar van, ez pedig percenként 28 villámlással sújtja a kis tavat

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.