Egyéb kategória

Natascha Kampusch úgy érzi, a mai napig börtönben él

Natascha Kampusch történetét talán már mindenki ismeri. Mindössze tízéves volt, mikor elrabolták, majd egy pincében nyolc éven át tartották fogva. A napokban lesz tíz éve annak, hogy sikerült megszöknie fogvatartójától, ám Natascha azt állítja, élete azóta sem lett sokkal boldogabb...

vous - 2016.08.18.
Natascha Kampusch úgy érzi, a mai napig börtönben él

Natascha tízéves volt, amikor Wolfgang Priklopil elrabolta, majd saját házának pincéjébe zárta. Elrablója, aki látszatra teljesen normális életet élt, előre kialakította azt a helyet, ahol a kislányt nyolc évig tartotta fogva. A férfi egyre közelebb férkőzött Nataschához, pár éven belül már felengedte a házába, egy ágyban aludt vele, még síelni is elvitte magával. Így már kevésbé aggódott a lány miatt, aki ezt kihasználva megszökött tőle. Priklopil még aznap öngyilkos lett.

Forrás:
AFP/ Europress képügynökség

Natascha a szökés után kiírta magából történetét, ám azt mondja, élete azóta sem lett sokkal boldogabb. Nem tud mit kezdeni a szabadságával, a média és a rosszindulatú emberek hatására úgy érzi, a mai napig börtönben él – írja a Daily Mail.

A lány új könyvében leírja, hogy rengeteg támadással kellett megküzdenie az elmúlt 10 évben. Miután ugyanis kiszabadult, sok ember támadta őt online üzenetekben és levelekben is. Persze sokan vigasztalták, biztató sorokat írtak neki, sőt még házassági ajánlatot is kapott, nagyon sokan voltak, akik ellenségesek voltak vele. Könyvét a függetlenségükért küzdő nőknek ajánlotta.

 Azoknak a bátor nőknek, akik harcolnak a függetlenségükért, egy szabad, öntövényű életért.

Forrás:
AFP/ Europress képügynökség
Ajánlott cikkek