Egyéb kategória

Milagros és Ivo szerelme újra téma lesz – visszatér a képernyőre a Vad angyal

Eszméletlen hírem van! Ha imádjátok a dél-amerikai szappanoperákat, ujjongani fogtok, ugyanis egyik kedvenc sorozatunk újra képernyőre kerül. Csak annyit mondok: „Cambio Dolor!”

vous - 2016.08.16.
Milagros és Ivo szerelme újra téma lesz – visszatér a képernyőre a Vad angyal

Bizony, a Vad angyal újra a hétköznapjaink része lesz. Milagros és Ivo szerelmét újra végigizgulhatjuk. Augusztus 14-én elindult az Izaura tévé, így ismét tininek érezhetjük magunkat. Például lerághatjuk a körmünket Milagros kalandjain. 

thalia

Elképesztően hasznos szépségtrükkök, amiket a telenovellákból tanultunk

Mennyit, de mennyit ültünk a tévé előtt gyermekkorunkban bámulva a dél-amerikai szappanoperákat. Arról álmodoztunk, ha felnövünk, nekünk is olyan gyönyörű hajunk lesz, mint Rosalindának, és elhittük, hogy olyan kedvesek és jóságosak leszünk, mint Paulina. Aztán ott voltak azok a ruhák, cipők, sminkek!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ki ne emlékezne a néha fiús, cserfes lányra, a legendás diszkós jelenetekre és sorolhatnám? Ha lemaradtatok volna a Vad angyal első részéről, az Izaura tévé oldalán visszanézhetitek!

Kellemes nosztalgiázást!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.