Egyéb kategória

6 beauty-cucc, amit soha, de soha ne osszatok meg mással!

Bár a barátnőitekkel mindent megoszthattok, akad néhány olyan dolog, amit jobb, ha csak magatoknak tartotok meg.

vous - 2016.08.16.
6 beauty-cucc, amit soha, de soha ne osszatok meg mással!

A kozmetológusok nem győzik hangsúlyozni annak fontosságát, hogy sminkjeitek és eszközeitek mindig tiszták maradjanak, különben csúnya fertőzéseket kaphattok el rajtuk keresztül. Emellett jó, ha azt is megjegyzitek, melyik sminkeszközt ne adjátok kölcsön még egy kipróbálás erejéig sem másnak, akkor se, ha az illető a legjobb barátnőtök vagy a tesótok.

Arckrém

Mivel kézzel nyúltok bele a krémes tégelybe, már az is épp elég gond, hogy a ti kezeteken lévő kis baktériumok belekerülnek, nem kell, hogy még másé is oda jusson.

Forrás:
iStock

Szempillaspirál

Még a legnagyobb buli hevében se jusson eszetekbe a saját szempillaspirálotokkal kiigazítani valakinek a sminkjét! Olyan szemfertőzést szedhettek össze, hogy napokig fájhat a szemetek.

A lista nem ért véget, a folytatáshoz kattintsatok IDE!

Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.