Egyéb kategória

Vége a rémálomnak! Így kerülhetitek el, hogy kilógjon a melltartópánt

Nyáron okozhat kellemetlen perceket a melltartó. Talán abban egyetértünk, hogy mindenképpen kell, azonban a nyári felsők nem mindegyike jó barátja a cicifixnek. Kilógó, kilátszódó pánt... Jaj, ne!

vous - 2016.08.12.
Vége a rémálomnak! Így kerülhetitek el, hogy kilógjon a melltartópánt

Szóval a melltartópántok nyáron megkeserítik az életünket, mivel nem illendő, ha kilátszódnak. És itt jönne a pasik szerint nagyon frappáns válasz:

De hát a melltartó olyan, mint a fürdőruha!

Nem, nem olyan! A melltartó és a fehérnemű intim ruhadarab, amit megtartunk magunknak, na meg a párunknak. A fürdőruha az egy ruha, amiben lehet fürödni. Vissza a pántpara megoldásához, mert van. Nyilván, a pánt nélkül darabok megoldást jelenthetnek, de még mindig ott a pánt hátul. Sajnos azt onnan lehetetlen levarázsolni, éppen ezért válasszatok olyan melltartót, aminek gyönyörűen hímezve van, valamilyen formát alkot vagy motívumokkal van díszítve a hátsó pántja, vagy éppen csak egy kapcsoló nélküli hátpántosat. Ha ez kilátszik a felső alól, máris esztétikusabb a látvány, hiszen mégsem egy darab anyag lóg ki a felsőből, ami egyértelműen melltartó.

pushupcikk-2

Ezért NEM szeretik a pasik a push-up melltartót

Bár nálunk tutira a No.1 ruhadarab, addig a pasik valamiért nem szeretik a melltartót. Gondoljunk bele, mindig ez kerül le először. Trükköznek, hogyan tudnák a póló alatt egy kézzel kikapcsolni. Van, akinek segíteni kell, van, akinek nem, de ez akkor is rém kellemetlen, nem szeretjük. Mindig az jut eszünkbe…

A cikk folytatását IDE KATTINTVA olvashatjátok.

Ezek a szép hátú melltartók leginkább a laza, nyitott hátú vagy a mélyen dekoltált felsőkhöz passzolnak.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek