Egyéb kategória

Viharos időjárás miatt elmarad ma az evezés az olimpián

Újabb probléma lépett fel a riói olimpián. A rossz időjárási körülmények miatt eltörölték a mai evezősprogramot.

vous - 2016.08.10.
Viharos időjárás miatt elmarad ma az evezés az olimpián

Viharos szél és eső miatt el kellett halasztani a mára betervezett evezősprogramokat az olimpián. Magyar részről az egypárban versenyző Pétervári-Molnár Bendegúzért izgulhattunk volna, az időjárás viszont közbeszólt, és ellehetetlenítette a viadalt a Rodrigo de Freitas-lagúnában.

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

A szervezők most azon dolgoznak, hogy a csütörtökre betervezett programok megvalósulhassanak. Sajnos ez nem az első alkalom volt, hogy halasztani kellett, hisz már vasárnap is tolni kellett a versenyszámokat – adta hírül az MTI.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.