Egyéb kategória

Viharos időjárás miatt elmarad ma az evezés az olimpián

Újabb probléma lépett fel a riói olimpián. A rossz időjárási körülmények miatt eltörölték a mai evezősprogramot.

vous - 2016.08.10.
Viharos időjárás miatt elmarad ma az evezés az olimpián

Viharos szél és eső miatt el kellett halasztani a mára betervezett evezősprogramokat az olimpián. Magyar részről az egypárban versenyző Pétervári-Molnár Bendegúzért izgulhattunk volna, az időjárás viszont közbeszólt, és ellehetetlenítette a viadalt a Rodrigo de Freitas-lagúnában.

Forrás:
AFP Europress Fotóügynökség

A szervezők most azon dolgoznak, hogy a csütörtökre betervezett programok megvalósulhassanak. Sajnos ez nem az első alkalom volt, hogy halasztani kellett, hisz már vasárnap is tolni kellett a versenyszámokat – adta hírül az MTI.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.